8 најбољих апликација за организовање ормана и планирање одевних предмета

Да се ​​разумемо: организовање вашег ормара није лако. А са претрпаним орманом, одабир савршене одеће постаје изазов. Да не спомињем, нека од ваших најбољих одећа закопа се у гомилу.

Да бисте све ово превазишли, можете користити мобилне апликације да организујете свој ормар. Ове апликације вам омогућавају да пратите своје одевне предмете и помажу вам да планирате одећу. У наставку наводимо осам најбољих апликација за организовање вашег ормара.

1. Набавите гардеробу

Гет Вардробе вам помаже да организујете свој ормар и планирате одећу. Апликација нуди неколико функција за ову сврху. Можете да сликате одећу, отпремите је у апликацију и дигитализујете своју гардеробу. Слично томе, можете креирати комбинације различите одеће виртуелно и додати одећу свом планеру.

Апликација је згодна када желите да спакујете своју путну торбу, јер можете да видите све ставке у апликацији и да их изаберете. Гет Вардробе има сјајну заједницу модних љубитеља који су спремни да поделе идеје и предлоге. Ово вам помаже да будете у току са модним трендовима.

Премиум претплата вам омогућава да додате неограничен број одевних предмета у своју гардеробу, док бесплатни налог ограничава на 100. Цена Премиум плана варира у зависности од земље.

Преузимање: Набавите гардеробу за Андроид | иОС (Бесплатно; доступне куповине у апликацији)

2. ОпенВардробе

Ако желите да се придружите заједници љубитеља моде осим што организујете свој ормар, пријавите се на веб локацију ОпенВардробе. Апликација вам омогућава да додате своју одећу у апликацију, планирате своју одећу и делите је са пријатељима.

Можете да евидентирате одећу коју сте носили, а апликација приказује комплетан запис заједно са предлозима за одећу. Овде такође можете истражити одећу креатора, брендова или стилиста.

Поред додавања одеће у свој дигитални орман, можете планирати свој изглед и спаковати се за следеће путовање. На картици Откријте, можете да одлучите о одећи за ваш следећи одмор или да добијете инспирацију из ОпенВардробе заједнице. Почетна страница садржи видео туторијале и упутства о разним темама везаним за моду.

  11 најбољих компанија за штампу на захтев за вашу нову онлајн продавницу

Најбоље од свега, апликација ОпенВардробе је бесплатна. Платформа зарађује хостовањем плаћених радионица, тако да нема проблема. Одлично место за проналажење инспирације за своје хаљине, ОпенВардробе је пристојна апликација за организовање вашег ормара.

Преузимање: ОпенВардробе за Андроид | иОС (Бесплатно)

3. Ацлосет

Ацлосет себе описује као модног помоћника АИ. Када отпремите слику своје одеће, Ацлосет ће уклонити позадину и додати је у вашу дигиталну гардеробу.

Захваљујући вештачкој интелигенцији, Ацлосет може аутоматски да открије боју, дизајн и стил ваше одеће. Ово му помаже да организује сву вашу одећу у категорије. На основу ове категоризације, Ацлосет може предложити хаљине које одговарају времену и прилици.

Штавише, захваљујући вашим тренутним предметима у ормару, може да вам пружи предлоге за куповину, тако да не морате да проводите сате тражећи ципеле које добро иду уз вашу одећу. Да бисте добили више идеја, можете пратити водеће стилисте на платформи и погледати њихову одећу.

Ацлосет осигурава да користите сву своју хаљину показујући предмете које сте носили у последњих месец дана, одећу коју нисте носили дуго времена и проценат хаљина које често носите. Слично томе, показује ваше преференције у одећи тако што указује на боју, бренд и одевне предмете које највише носите.

Преузимање: Ацлосет за Андроид | иОС (Бесплатно)

4. КСЗ (ормар)

Ако је ваше прво питање сваког јутра шта треба да обучете на посао, свидеће вам се КСЗ (ормар). Виртуелна гардероба вам омогућава да додајете предмете, креирате одећу и приказујете предлоге одеће.

Одевне предмете можете да додате тако што ћете отпремити фотографије или изабрати хаљине из његове библиотеке уобичајене одеће. Као и Ацлосет, такође може да открије детаље одевних предмета, мада не тако прецизно. Али можете ручно додати категорију, бренд, стил и детаље куповине.

  Како се заобићи и заобићи забрану у Дисцорд-у

На картици календар можете да водите евиденцију хаљина које сте носили. Слично, омогућава вам да планирате своју одећу за недеље и месеце унапред. На крају, приказује временску прогнозу и идеје за одећу.

Преузимање: КСЗ(Ормар) за Андроид | иОС (Бесплатно)

5. Вхеринг

Вхеринг је одлична апликација за љубитеље моде. Може да одржава вашу дигиталну гардеробу, планира одећу, даје предлоге за одећу и приказује идеје за куповину.

Када отпремите своје хаљине, Вхеринг аутоматски уређује слику и додаје детаље о хаљини. Када отпремите неколико ставки, функција Обуци ме креира различите комбинације које ће вам помоћи да одаберете своју одећу.

Вхеринг приказује предлоге за куповину различитих брендова, посебно оних одрживих. Слично томе, постоји одељак за ствари које сте волели, у случају да желите да купите половну одећу на мрежи. Како апликација приказује хаљине које би вам се могле свидети, можете наставити да их додајете на листу жеља.

Користећи Вхеринг, можете креирати табле са расположењем и књиге изгледа. Апликација вам такође помаже да планирате свој пртљаг када путујете предлажући предмете из вашег ормана. Да би вам помогао да разумете своје обрасце одеће, прати вашу одећу и приказује статистику коришћења.

Преузимање: Вхеринг фор Андроид | иОС (Бесплатно)

6. Паметни ормар

Смарт Цлосет служи као ваш лични стилиста. Омогућава вам да организујете свој ормар, бирате одећу и купујете нову одећу. Иако вам омогућава да дигитализујете своју гардеробу, Смарт Цлосет није најбоља апликација за гардеробу када је у питању уређивање слика на тканини или издвајање детаља ваших предмета.

Међутим, Смарт Цлосет се истиче у пружању предлога за куповину на основу бренда, продавнице или категорије. Можете креирати листу жеља производа ваших омиљених брендова. Апликација олакшава креирање књига изгледа и представљање ваше најбоље одеће.

Постоји уграђени календар где можете планирати или бележити одећу. Најбоље од свега, апликација вам помаже да спакујете пртљаг и приказује статистику вашег ормара.

  Како креирати ПДФ обрасце са прорачунима у Адобе Ацробат-у

Преузимање: Паметни ормар за Андроид | иОС (Бесплатно; доступне куповине у апликацији)

7. Сачувајте своју гардеробу

Сачувај своју гардеробу има за циљ да вам помогне да изградите одрживу, јефтину, а опет елегантну гардеробу. Помоћу апликације можете креирати дигитални ормар, додајући све одевне предмете тако што ћете отпремити фотографије или унети детаље. Поред ормара, можете додати одевне предмете на одређене листе, као што је листа за свакодневну употребу, једна за посао, а друга за теретану.

Саве Иоур Вардробе предлаже одећу, у зависности од времена и календара. Као и већина других апликација, омогућава вам куповину. Међутим, истиче се по томе што нуди услуге својих партнера. Ове услуге укључују прање веша, поправке, донације итд.

Одељак „Ваша гардероба, декодирано“ приказује занимљиве увиде у ваш ормар и његову употребу, као што су евиденција о одрживости, жељене боје и врхунске категорије. Можете користити календар овде да бисте пратили своју одећу.

Преузмите: Сачувајте своју гардеробу за Андроид | иОС (Бесплатно)

8. Пурепле Оутфит Планер

Пурепле Оутфит Планнер је још једна апликација за организовање ормара коју можете испробати. Да бисте започели, додајте све своје ствари из гардеробе у виртуелни ормар. Уз сваку ставку можете одабрати категорију и сезону, што вам може помоћи да касније филтрирате хаљине.

Када је ваша гардероба спремна, Пурепле може предложити одећу. Након што вам препоручи неколико насумичних одевних предмета како бисте идентификовали ваш укус, Пурепле даје предлоге према вашим жељама.

Иако је његов основни план бесплатан за коришћење, можете га надоградити да бисте добили приступ без огласа и неограничене предлоге стилова. Такође можете погледати одећу коју деле други чланови Пурепле заједнице да бисте добили инспирацију.

Преузмите: Пурепле Оутфит Планнер за Андроид | иОС (Бесплатно; куповине у апликацији)

Нека ваш ормар буде организован

Ове апликације за управљање дигиталном гардеробом омогућавају вам да једним погледом погледате целу своју колекцију одеће. Ово олакшава одабир ваше одеће. Али ако и даље не можете, горе поменуте апликације такође могу дати предлоге.