8 најбољих апликација за видео позиве за пословне тимове да остану повезани из даљине

Видео позиви су се појавили као незаобилазан медиј за неговање ефикасне пословне комуникације. У тренутном брзом пословном окружењу, међусобно повезивање и ефикасна сарадња су неопходни. Зато што је беспрекорна комуникација кључ успеха међу удаљеним тимовима распоређеним на различитим локацијама.

На срећу, напредна технологија је увела низ моћних апликација за видео позиве за предузећа. Ове апликације за видео позиве нуде мноштво предности за побољшање пословних операција. Стога, корисници могу да се повежу са другима на занимљивији начин иако су удаљени.

Када је у питању размишљање о новим идејама, пословни тимови могу да сарађују путем видео позива и деле своје идеје. Осим тога, може да уштеди гњаважу путовања јер корисници могу да се повежу са било ким са својих столова.

На крају крајева, то чини путовање пословног тима много лакшим. Дакле, хајде да истражимо неке од најбољих апликација које ефикасно повезују пословне тимове на даљину.

Како апликације за видео позиве могу побољшати ваше пословање

Коришћење апликације за видео позиве може вам донети бројне предности за унапређење вашег пословања. Ево неколико чињеница које ће нагласити како апликација за видео позиве може помоћи вашем предузећу:

Побољшана комуникација

У поређењу са телефонским позивима или имејлом, видео позиви пружају персонализованији и занимљивији начин комуникације. Гради боље односе, повећава разумевање и побољшава укупну ефикасност комуникације. Зато што видео позиви омогућавају корисницима да деле изразе лица, виде говор тела и чују тон гласа.

Сарадња у реалном времену

Апликације за видео позиве омогућавају члановима пословног тима да међусобно сарађују у реалном времену. Није важно где се корисници физички налазе, комуникација остаје нетакнута. Тимови могу ефикасно да сарађују и доносе одлуке путем групних активности као што су генерисање идеја, дељење екрана и заједнички развој пројекта.

Минимизација напора и трошкова

Видео позиви елиминишу потребу за скупим и дуготрајним путовањима, што минимизира трошкове и труд. Власници предузећа могу да комуницирају са партнерима, клијентима и удаљеним члановима широм света без напуштања својих канцеларија. Као резултат тога, смањује трошкове повезане са путовањем и повећава укупну продуктивност.

Реацх Беионд Бордерс

Границе више нису проблем за кориснике апликација за видео позиве широм света. Ове апликације омогућавају вашој компанији да флексибилно комуницира са глобалним пословним партнерима, клијентима и купцима. Као резултат тога, добићете приступ ширем тржишту и прилику да сарађујете са страним предузећима.

Флексибилност рада на даљину

Појава апликација за видео позиве омогућила је фирмама да лакше усвоје флексибилне радне аранжмане. Дакле, радници сада могу да раде од својих домова и даље одржавају несметану комуникацију и пословне операције. Дакле, радници сада могу занемарити локацију и задржати своју продуктивност и осигурати несметану сарадњу.

Пословна и интеракција са клијентима

Видео позиви омогућавају предузећима да имају састанке лицем у лице са клијентима и клијентима без да буду физички присутни на једном месту. Као резултат, ово помаже у стварању поверења, продубљивању односа и пружању персонализоване бриге о клијентима. Све у свему, доприноси повећању укупног задовољства купаца.

Онлајн обука и радионица

Апликације за видео позиве омогућавају компанијама да буду домаћини онлајн обука, радионица и семинара. То ствара вин-вин ситуацију за компанију и њене запослене са огромним бенефицијама. Без личног састанка, запослени могу да стекну специјализована знања преко удаљених локација и минимизирају трошкове.

Већа продуктивност

Апликације за видео позиве доприносе већој продуктивности јер омогућавају ефикасну и ефективну комуникацију. Тимови су у стању да флексибилно решавају потешкоће и доносе одлуке уз беспрекорну сарадњу. Штавише, они су у могућности да обављају све ове радне активности из своје зоне комфора или сопствене локације. Дакле, то резултира бржим завршетком пројеката и бољим резултатима за предузећа.

  7 уобичајених дубоких лажних превара којих би требало да будете свесни

Ево неких од најбољих апликација за видео позиве које ће омогућити предузећима да повежу своје чланове са било које удаљене локације:

РингЦентрал

РингЦентрал је истакнута платформа заснована на облаку која је идеална за комуникацију и сарадњу. Нуди широк спектар услуга намењених поједностављењу корпоративне комуникације путем видео позива.

Ова невероватна апликација омогућава предузећима и организацијама било које величине да међусобно комуницирају и успешно сарађују. Има неке невероватне карактеристике које га чине добрим избором за компаније и издвајају га од конкуренције.

Кључне карактеристике:

 • Могућности пословних конференција високе дефиниције омогућавају тимовима да се повежу на виртуелним састанцима.
 • Подржава велике састанке који могу укључити до 500 учесника који комуницирају беспрекорно.
 • Могућност интеграције са алаткама за продуктивност као што су Гоогле Воркспаце, Мицрософт Оутлоок, Салесфорце итд.
 • Беспрекорно проширите своје пословање додавањем нових линија, уређаја, канцеларија и удаљених тимова за неколико минута.
 • Добијте корисничку подршку 24/7 путем телефона или опције за ћаскање
 • Нуди сигуран и јединствен пословни број за гласовне позиве, факс, текстуалне и мултимедијалне поруке.
 • Нуди дељење екрана и функције даљинског управљања за беспрекорну сарадњу на пројектима.
 • Омогућава корисницима да упућују гласовне позиве са изузетном јасноћом, функцијама управљања позивима, прослеђивањем позива, скринингом позива и транскрипцијом говорне поште у е-пошту.
 • Добијте драгоцене информације о обрасцима комуникације и перформансама путем аналитике и функција извештавања.
 • Паметне АИ могућности које долазе са унапред уграђеном таблом, транскрипцијом уживо и напредним резимеима састанака.

Тастатура за бирање бројева

Са Диалпад-ом, ваше предузеће може да одржава комуникацију путем неограничених видео позива. Можете се лако пријавити помоћу Мицрософт 365 или Гоогле налога и уживати у бесплатном приступу виртуелним састанцима лицем у лице.

Осим тога, можете снимити звук, користити виртуелне позадине током позива и добити још невероватних функција. Дакле, повежите се са колегама и клијентима беспрекорно уз ово практично и професионално решење за видео позиве.

Кључне карактеристике:

 • Упутите висококвалитетне видео позиве засноване на прегледачу да бисте уштедели своје ресурсе и време. Дакле, можете користити апликацију чак и без преузимања на свој систем.
 • Добићете потпуну контролу над својим видео састанцима јер су све контроле на једном месту. Дакле, прилагодите звук, делите екран и снимајте видео записе преко корисничког интерфејса.
 • Користите једноставну опцију дељења екрана и делите жељени прозор, картицу прегледача или цео екран. Такође, можете да делите мобилне екране тако што ћете послати линк другим корисницима.
 • Диалпад АИ вам омогућава да учествујете у продуктивнијим састанцима који могу тренутно да транскрибују позиве.
 • Интегрише се са ЦхатГПТ-ом и прави тачан резиме након позива који пружа јасан преглед састанка.
 • Беспрекорно се интегрише са реномираним апликацијама као што су Мицрософт, Гоогле, Миро и још много тога. Као резултат, можете се виртуелно састати са саиграчима и постати продуктивнији.
 • Обезбеђује безбедност састанка са функцијама које контролише домаћин. Можете да омогућите искључење звука учесника, уклањање гостију, закључавање састанка, ограничења дељења екрана и још много тога.
 • Набавите свеобухватно решење ове апликације за разговор, слање порука и састајање помоћу једне апликације.

Мицрософт Теамс

Мицрософт Теамс је једна од водећих платформи за сарадњу, која укључује широк спектар функција. Комбинује опције ћаскања, видео конференције, складиштење датотека у облаку и интеграцију апликација ради повећања комуникације и продуктивности. Тако чланови тима могу остати повезани преко рачунара, таблета, па чак и мобилних уређаја.

Кључне карактеристике:

 • Користите опцију видео ћаскања за сарадњу у реалном времену на личнији начин.
 • Једна апликација за одржавање гласовних и видео позива, текстуалних порука, састанака и тимске сарадње.
 • Делите жељени прозор, ПоверПоинт датотеку, таблу или цео екран током позива.
 • Можете да сачувате снимак свог видео ћаскања и да га користите у будућности. Такође, снимак можете поделити са онима који нису могли да присуствују сесији позива.
 • Изаберите позадину из библиотеке унапред направљених позадина. Такође, отпремите сопствену позадину или је замаглите.
 • Шаљите реакције уживо док сте у видео позиву тако што ћете подићи руке, одговарати палцем горе, срцем и још много тога.
 • Истакните видео одређеног говорника или изаберите приказ галерије да бисте видели више корисника одједном. Са режимом заједно, можете видети све у истом виртуелном окружењу.
 • Доступан и за мобилне уређаје и за десктоп рачунаре, тако да корисници могу да остану повезани са било ког места.
 • Напредне безбедносне функције укључују шифровање података, вишефакторску аутентификацију и још много тога. Осим тога, администратори имају већу контролу над корисничким дозволама, осигуравајући приватност и усклађеност.
  Како зауставити претварање бројева у датум у МС Екцел-у

Зохо Меетинг

Зохо Меетинг вам омогућава да се повежете са својим тимом путем видео позива уживо на мрежи. Ова апликација омогућава беспрекорну даљинску пословну сарадњу са било ког места и било када. Тако можете остати повезани са својим тимом чак и док сте на одмору. Ова апликација за видео комуникацију подржава групне видео позиве, где се 250 учесника може придружити користећи било који уређај.

Кључне карактеристике:

 • Висококвалитетне видео конференције уживо за виртуелне састанке лицем у лице са интерактивним функцијама.
 • Дељење екрана и даљинско управљање за ефикасне презентације и заједнички рад.
 • Хостовање занимљивих вебинара и веб преноса са функцијама ћаскања уживо, питања и одговора и гласања.
 • Интуитивно заказивање састанака и аутоматизовани подсетници за боље присуство.
 • Снимање и репродукција састанака и вебинара за референцу и преглед.
 • Беспрекорна интеграција са алаткама за продуктивност као што су Зохо ЦРМ и Зохо Пројецтс.
 • Побољшана безбедност са заштитом лозинком, чекаоницама и енкрипцијом од краја до краја.
 • Аналитика и извештавање за увид у посећеност састанцима и ангажовање учесника.
 • Прилагођене опције брендирања за стварање професионалног искуства бренда.
 • Омогућава беспрекорну онлајн сарадњу, побољшавајући тимски рад и комуникацију.

ТруеЦонф

ТруеЦонф нуди УлтраХД (2160п) и ФуллХД (1080п) искуство видео позива уз поуздана и безбедна решења за предузећа. Апликација је специјализована за мале тимове, предузећа и застареле видео конференције.

Такође, нуди решења у облаку као што је ТруеЦонф и уграђена решења као што је ТруеЦонф Киоск. Свака комуникација која се одвија између купаца и саветника је шифрована и заштићена апликацијом.

Кључне карактеристике:

 • Висококвалитетне видео конференције са кристално чистим звуком обезбеђују импресивне и беспрекорне састанке.
 • Подршка за више платформи за беспрекорну повезаност између уређаја и оперативних система.
 • Опције дељења екрана и сарадње са садржајем за интерактивне дискусије. Корисници могу да деле екране, презентације, документе и мултимедију током састанака.
 • Групни видео позиви за ефикасну комуникацију међу више учесника.
 • Састанци се могу снимати у квалитету високе дефиниције за будућу употребу или делити са одсутним учесницима.
 • Функција репродукције је доступна за преглед важних дискусија и презентација.
 • Виртуелне позадине и филтери омогућавају корисницима да прилагоде свој видео изглед.
 • Обезбеђује сигурност и приватност података путем шифрованих комуникационих канала и безбедних контрола приступа.
 • интегрише се са алаткама за продуктивност као што су календари и клијенти е-поште, поједностављујући заказивање и процесе управљања састанцима.
 • Омогућава хостовање вебинара и онлајн догађаја са већом публиком уз функције као што су сесије питања и одговора, анкете и аналитика ангажовања учесника.
 • Наменске мобилне апликације за иОС и Андроид уређаје.
 • Флексибилне опције примене, укључујући локална, клауд и хибридна решења,

Око

Ароунд је флексибилна алатка за видео конференције развијена за хибридне и удаљене тимове да се повезују, сарађују и заједно славе. Има неке јединствене карактеристике које долазе са различитим филтерима, као што су ефекти позадине. Стога, корисници могу удобно да се придруже видео конференцији са било ког места.

Невероватни светлосни ефекти налик студију и градијент позадине који се може уређивати загревају атмосферу корисника. Платформи верују хиљаде напредних тимова у преко 170 земаља, помажући предузећима да прошире сарадњу.

Кључне карактеристике:

 • Нуди модеран и једноставан дизајн који омогућава корисницима да лако започну, придруже се и контролишу видео позив.
 • Прилагодљиви филтери и позадине за персонализацију виртуелног окружења за састанке.
 • Долази са паметним фокусом и функцијом поништавања буке у видео позивима. Дакле, корисници могу да истакну активне звучнике и минимизирају позадину.
 • Искуство природног разговора је имплементирано коришћењем реалистичног просторног звука.
 • Интегрисана и интерактивна табла за колаборативно размишљање и визуелизацију идеја.
 • Могућности дељења екрана и снимања за беспрекорну презентацију и снимање важних дискусија.
 • Компатибилност на више платформи за доследне перформансе на десктопу, вебу и мобилним уређајима.
 • Функције приватности и безбедности, укључујући шифровање од краја до краја и састанке заштићене лозинком.
 • Корисници могу да деле свој жељени екран током позива.
 • Корисници могу да конфигуришу своја аудио и видео подешавања пре него што се придруже састанку.
 • Док деле екран, корисници могу да деле видео са своје задње камере.
 • Нуди транскрипцију разговора у реалном времену током видео позива.
 • Доступне су АИ функције за смањење ометања буке као што су кашаљ, вентилатори лаптопа, гласно дисање и лајање паса.
 • Омогућава хибридно-удаљеним тимовима да сарађују са својим лаптопима на једном месту без икаквог аудио одјека.
 • Играјте игре Ицебреакерс са члановима свог тима и повежите се на јединствен начин.
  Снимак екрана веб странице и додајте јој мацОС прозорски оквир [Chrome]

Битрик24

Битрик24 је апликација за видео конференције која долази са низом функција за даљинску видео сарадњу. Апликација омогућава корисницима да прилагоде своју позадину и учине своје окружење приватним током позива.

Осим тога, чува све дељене датотеке и разговоре заштићене путем ССЛ сертификата. Стога корисници могу беспрекорно учествовати, слати поруке, постављати циљеве и сарађивати на задатку.

Кључне карактеристике:

 • Висококвалитетни видео позиви, који укључују видео високе дефиниције и квалитет звука за фокусиран разговор.
 • Опција видео конференције високе дефиниције са опцијом позива за кориснике чак и ван Битрик24 платформе.
 • Корисницима је дозвољено да укључе до 24 особе у једну видео конференцију.
 • Опција дељења екрана која омогућава корисницима да отпремају слике, презентације, табеле и још много тога.
 • Додајте прилагођену позадину и замаглите позадину да бисте персонализовали своје окружење.
 • Открива лош статус везе и прилагођава квалитет позива како би разговор био несметан.
 • Поставите задатке, креирајте листе циљева и још много тога током позива без паузирања видео позива.
 • Корисници могу да промене своје ЦРМ податке док разговарају са клијентом.
 • Корисници могу да заказују Зоом састанке са својим тимом и клијентима користећи Битрик24 ћаскање или ЦРМ.

Гоогле Меет

Гоогле Меет је одлична опција када је у питању поуздано решење за видео позиве прилагођено кориснику. Ова невероватна платформа вам пружа врхунско искуство видео састанка где можете остати повезани и делити без напора.

Штавише, доступан је свима и спреман за употребу са било ког уређаја. Поред тога, потпуно је интегрисан са Гоогле Воркспаце-ом омогућавајући корисницима да се повежу флексибилније и уз бољу безбедност коју обезбеђује Гоогле.

Кључне карактеристике:

 • Видео састанци високог квалитета са јасним и оштрим звуком и видео записом.
 • Заштита података обезбеђена безбедном и шифрованом комуникацијом
 • Опција брзог придруживања са Гоогле платформи као што су Гмаил и Календар.
 • Нуди титл уживо који обезбеђује транскрипцију изговореног разговора у реалном времену. Стога, људи са оштећеним слухом такође могу да комуницирају без напора.
 • Минимизира позадинску буку користећи технологију интелигентног поништавања буке за фокусиранију комуникацију.
 • Компатибилност за мобилне уређаје преко апликације Гоогле Меет која вам омогућава да се повежете директно из Гмаил-а и апликације Меет.
 • Доступна опција дељења екрана за представљање садржаја и демонстрације.
 • Опција снимања састанка је доступна за будућу употребу и дељење.
 • Подржава огроман капацитет састанка који може да прими до 500 учесника.
 • Функције за сарадњу које вам омогућавају да уређујете у Гоогле документима, табелама и слајдовима.

Закључак

Горе наведене апликације за видео позиве су неке од најбољих у погледу одржавања глатке везе и сарадње. Имајте на уму да је приликом одабира једног кључно узети у обзир ваше специфичне пословне захтеве и приоритете.

Дакле, стрпљиво прођите кроз све функције да бисте били сигурни да најбоље одговара вашој организацији. Помоћу једне од ових врхунских апликација можете помоћи свом пословном тиму да остане у контакту, да ради заједно и да буде успешан чак и када ради на даљину.

Такође можете истражити неке АИ белешке узимајући алате за сумирање састанака у секунди.