Да ли је то врхунски комуникацијски алат за вашу платформу?

ЦометЦхат омогућава корисницима да без напора додају функционалност ћаскања у своје веб и мобилне апликације и олакшају комуникацију са клијентима.

Ефикасно ангажовање са клијентима је кључни део сваког пословања. То ће вам помоћи да разумете њихове болне тачке, преференције, свиђања и несвиђања, итд., како бисте им пружили боље производе и услуге.

Али, управљање комуникацијама са клијентима може бити компликован задатак. Потребни су вам напредни системи који ће оснажити ваш интерни тим да ефикасно рукује клијентима.

Дакле, без обзира да ли правите иОС, Андроид или веб апликацију, морате својој апликацији додати функције ћаскања и размјене порука да бисте лакше комуницирали са клијентима.

Модерна решења попут ЦометЦхат-а могу олакшати овај процес.

Платформа нуди сјајне функције за ћаскање и размену порука као што су дељење докумената, датотека, налепница, емоџија, итд., поједностављујући комуникацију и пружајући квалитетно корисничко искуство.

Хајде да више разговарамо о ЦометЦхат-у и истражимо његове понуде да бисмо одлучили да ли може да задовољи ваше потребе.

Шта је ЦометЦхат?

ЦометЦхат је опсежно комуникационо решење које омогућава предузећима да интегришу функције ћаскања у своје веб странице и апликације. То је СДК за размену порука у апликацији и АПИ за ћаскање који вам може омогућити да интегришете видео позиве и ХД глас.

Ова платформа за ћаскање вам омогућава да се повежете и сарађујете са клијентима у реалном времену путем гласовног, видео и текстуалног ћаскања. Осим тога, једноставно се интегрише у апликацију за веб локацију путем пакета за развој софтвера, АПИ-ја, комплета корисничког интерфејса и виџета без кода.

ЦометЦхат је такође познат као алатка за размену порука у апликацији или АПИ, која вам омогућава да организујете своја ћаскања у приватне или групне ћаскања где можете да радите заједно и делите датотеке. Има функцију превођења језика која тачно преводи ћаскање уживо у реалном времену тако да клијенти који користе било који језик могу лако да разговарају са вашом корисничком подршком без икаквих препрека.

ЦометЦхат омогућава програмерима да уграде потпуно функционално и поуздано искуство ћаскања у вашу веб и мобилну апликацију. Његов моћни СДК и АПИ за ћаскање су дизајнирани посебно да вам омогуће бржу испоруку користећи три корака:

 • Инсталирајте СДК-ове: СДК-ови су доступни за иОС, ЈаваСцрипт и Андроид. Све ово функционише заједно тако да се више платформа може лако поставити.
 • Безбедно се повежите: потребна вам је само једна линија кода да бисте поставили безбедну везу.
 • Изградите своје искуство: Можете да користите елементе корисничког интерфејса и да направите проширења и функције да бисте створили комплетно искуство.

Штавише, ЦометЦхат вам омогућава да користите различите алате за додавање видео и гласовних позива заједно са могућностима конференције у њихове апликације. Можете да шаљете или примате медијске датотеке преко ЦометЦхат-а јер платформа омогућава дељење података попут фотографија, аудио и видео снимака и ГИФ-ова.

ЦометЦхат Продуцтс

#1. Ћаскање и размена порука

Помоћу ЦометЦхат-а можете брзо да додате групно и текстуално ћаскање 1-на-1 у своју апликацију уз додатне функције, укључујући дељење медија, потврде о читању и још много тога. Напуните своје решење за ћаскање и размену порука у апликацији многим екстензијама, као што су обавештења е-поштом, обавештења апликација и још много тога.

ЦометЦхат нуди све неопходне функције за боље искуство ћаскања и размене порука. Ови укључују:

 • Приватно ћаскање 1 на 1: Можете да шаљете поруке директно у оквир за ћаскање у јавним, лозинком заштићеним и приватним разговорима.
 • Групни разговори: Такође можете слати поруке великом броју клијената истовремено у приватним или јавним разговорима. Такође подржава разговоре заштићене лозинком.
 • Конверзације са нитима: можете да наставите и организујете размену порука тако што ћете приступити текућим разговорима који су већ започети поруком, на пример, Слацк.
 • Непрочитане поруке и број: Организујте своје разговоре означавањем и бројањем непрочитаних порука.
 • Индикатори: Постоји много индикатора у функцији ћаскања, као што су индикатори присуства на мрежи, индикатори куцања и индикатори за потврде о читању. Ови индикатори вам помажу да сазнате статус купаца.
 • Снимање и слање гласовних порука: ЦометЦхат вам омогућава да брзо шаљете и примате гласовне поруке, обавештавајући вас о проблему и разјасните исти са својим клијентима.
 • Ћаскање у апликацији: Функција ћаскања и размене порука у апликацији вам омогућава да брзо пронађете и организујете све поруке. Ово вам помаже да претражите дату поруку директно из историје претраге.
  Како да пренесете своје Гоогле подкасте на ИоуТубе Мусиц и друге платформе

ЦометЦхат-ова функција ћаскања усмерена на програмере долази са градивним блоковима који су вам потребни да бисте за кратко време добили апликацију спремну за производњу.

#2. Екстензије

Проширења ЦометЦхат-а вам омогућавају да одушевите своје клијенте. Преко 40 екстензија посебно дизајнираних да максимизирају модерацију, сигурност, ангажовање и још много тога. Хајде да истражимо сва проширења која ЦометЦхат нуди.

 • Апплозиц: Апплозиц је виџет за ћаскање који се синхронизује са ЦометЦхат-ом да би добио податке за ћаскање у реалном времену.
 • Налепнице: Можете слати налепнице у својим четовима. Њиме се лако може управљати са контролне табле.
 • Одговори е-поштом: ЦометЦхат вам омогућава да брже одговарате на поруке ћаскања директно из вашег пријемног сандучета е-поште, без обзира на којој платформи се налазите.
 • Анкете: У ћаскању постоје анкете да бисте брзо сазнали мишљење купаца.
 • Реакције: Пронаћи ћете разне емоји реакције које можете користити и дозволити својим клијентима да их користе. Ово је брз начин да одговорите на било коју поруку уз изражавање емоција.
 • Маскирање података: Маскирање података је суштинско проширење у ћаскању које омогућава сакривање осетљивих података као што су адресе е-поште, бројеви социјалног осигурања и бројеви телефона.
 • КССС филтер: Филтрирајте своје поруке да бисте избегли нападе скриптовања на више локација (КССС). Ово се може урадити претварањем злонамерних кодова у неизвршне поруке.
 • Обавештења е-поштом: Обавештења е-поштом вам омогућавају да пратите важне поруке како не бисте пропустили ништа од клијената и омогућили им да се врате на вашу апликацију или сајт у било ком тренутку. Помаже вам да шаљете и примате обавештења путем е-поште за непрочитане текстове преко СендГрид-а, званичног партнера ЦометЦхат-а.
 • Филтер вулгарности: Ово моћно проширење аутоматски открива лоше или погрешне речи из поруке и омогућава вам да онемогућите даље поруке или их маскирате од тог корисника.

 • Модерирање порука током лета: Ова екстензија вам даје приступ интерфејсу за модерирање где ви и ваш тим можете ручно прегледати поруке пре него што их пустите да се објављују.
 • Преглед везе: Омогућите својим клијентима функцију прегледа везе у ћаскању како би могли да имају представу о томе шта се налази унутар везе пре него што кликну на њу. Ово повећава сигурност.
 • Паметни одговори: Екстензија паметних одговора вам омогућава да лако одговарате на поруке користећи било који уређај са основним могућностима уноса, као што је паметни сат. Ово проширење вам штеди време док дајете одговоре.
 • СМС обавештења: Можете да обезбедите да све битне поруке не буду прескочене помоћу проширења за СМС обавештења. ЦометЦхат је партнер са Твилиом како би вам омогућио слање обавештења путем СМС-а за непрочитане поруке.
 • Превођење порука: Копирање и лепљење порука помоћу екстерне услуге превођења је дуготрајно и неизводљиво. За ово, ЦометЦхат нуди проширење за превођење порука које вама и вашим клијентима омогућава лаку комуникацију. На овај начин, ЦометЦхат никада не дозвољава да било који језик постане препрека између разговора.
 • Колаборативна табла: То је бела табла на мрежи која омогућава лаку сарадњу користећи паметне цртеже, лепљиве белешке и још много тога.
 • Заједнички документ: ЦометЦхат вам омогућава да делите било који документ у ћаскању ради лаког и брзог прегледа, планирања, комуникације и сарадње.
 • Спори режим: Екстензија за спори режим успорава поруке у ћаскању да би биле читљиве.
 • Пријави поруку и корисника: Својим клијентима можете дозволити да пријављују кориснике и поруке у ћаскању.
 • Пречице за поруке: Омогућава вашим корисницима да креирају и деле поруке користећи пречице, на пример, хб за срећан рођендан.
 • Аватари: ЦометЦхат вам омогућава да додате аватаре својим профилима, па чак и корисници могу додати своје префериране аватаре у своје профиле. Ово проширење је корисно за веб локације и апликације.

 • Битли: Битли је алатка треће стране која вам омогућава да скратите УРЛ адресе. Такође помаже да ваш бренд расте.
 • ТиниУРЛ: ТиниУРЛ је још један алат који се користи за скраћивање незграпних УРЛ адреса.
 • Чување поруке: Лако обележите било коју поруку ћаскања за будућу употребу.
 • Подсетници: Можете креирати заказане подсетнике за поруке и друге.
 • Помињања: Ово проширење омогућава корисницима да лако означе другог корисника у разговору. Такође, могу да виде када су означени.
 • Закачите поруку: важне поруке можете да закачите у разговоре један на један и групне разговоре за брзу референцу.
 • Анализа осећаја: можете додатно да генеришете метаподатке да бисте утврдили да ли је порука негативна, неутрална, позитивна или мешана. Поред тога, можете филтрирати и означити непристојне поруке.
 • Генерисање сличица: Дељење слике високе резолуције може изазвати већи пропусни опсег. Екстензија за генерисање сличица вам помаже да генеришете мале, средње или велике везе сличица у метаподацима поруке ћаскања.
 • Поруке које нестају: ЦометЦхат омогућава вашим корисницима да деле поруке које могу лако нестати након одређеног периода.
 • Преглед обогаћених медија: Омогућава вам да имате јединствене и прилагодљиве кодове за уградњу за своје издаваче богатих медија и друге.
 • Цхатвоот: Можете лако да се повежете и пренесете поруке између Цхатвоот-а и ЦометЦхат-а.
 • Тенор ГИФ-ови: Помажу корисницима да кажу шта тачно мисле користећи ГИФ-ове.
 • Стипоп: Помаже у стварању доброг искуства за кориснике и може повећати ангажовање корисника за 20% помоћу Стипопових налепница.
 • Интерком: Интерком можете повезати са ЦометЦхат-ом, чинећи га доступним агентима подршке и корисницима да ћаскају 1-на-1.
 • Скенер вируса и малвера: Заштитите своје клијенте скенирањем слика, видео записа и датотека помоћу скенера за малвер.
  Како направити вертикалне странице за откидање у Мицрософт Ворд-у

 • Шифровање од краја до краја: Ово проширење компаније Виргил Сецурити лако обезбеђује поруке ваших клијената.
 • Гипхи: Екстензија Гипхи вам такође помаже да делите анимиране ГИФ-ове у порукама.
 • Гфицат: Гфицат омогућава корисницима да креирају, претражују и шаљу ГИФ-ове.
 • Стримовање уживо путем апи.видео: Можете да правите, управљате и скалирате видео снимке уживо у апликацији користећи ово.

#3. УИ Китс

ЦометЦхат има одличан кориснички интерфејс који вам пружа модерно искуство ћаскања. Такође, ово вам помаже да убрзате свој процес до пуштања на тржиште. У сваком УИ комплету наћи ћете датотеку са скицом, компоненте корисничког интерфејса и апликацију за ћаскање отвореног кода.

Добићете:

 • Савршен дизајн пиксела: Сваки УИ комплет је посебно дизајниран да обезбеди боље савршенство пиксела.
 • Опција превлачења и испуштања: УИ комплети ЦометЦхат-а долазе са опцијом превлачења и испуштања коју користите да уредите пословну логику коју креирате.
 • Могућност прилагођавања: Изворни код вам омогућава да прилагодите кориснички интерфејс тачно према вашим потребама.

Можете да се интегришете са различитим УИ комплетима, као што су Андроид Јава, иОС Свифт, Флуттер, Ангулар, Реацт, Вуе и Реацт Нативе, користећи једноставан, прилагодљив код. У најновијој верзији в4, ЦометЦхат побољшава искуство програмера укључивањем модуларне архитектуре која вам даје флексибилност за креирање и прилагођавање мобилних и веб апликација.

#4. СДК-ови и АПИ-ји

Можете лако да интегришете ћаскање користећи ЦометЦхат-ове СДК-ове и АПИ-је. Једноставни су за употребу и потпуно прилагодљиви. Његов РЕСТ АПИ вам омогућава интеракцију са различитим ресурсима функција ћаскања, укључујући кориснике, групе, поруке и још много тога.

Неки СДК-ови су:

 • СДК за Флуттер ћаскање: СДК за Флуттер ћаскање помаже вам да додате ћаскање у Флуттер апликацију.
 • СДК за ЈаваСцрипт ћаскање: Можете да додате текстуалне, гласовне и видео позиве на ЈаваСцрипт веб локацију за неколико минута.
 • Свифт цхат СДК: Свифт цхат СДК вам омогућава да у своју иОС апликацију додате текстуално ћаскање и функције за позивање за неколико минута.
 • Реацт изворни СДК за ћаскање: Ово вам омогућава да додате видео и гласовне позиве заједно са текстуалним ћаскањем у вашу Реацт Нативе апликацију у року од неколико минута.
 • Реацт цхат СДК: Можете додати функције видео и гласовних позива на Реацт веб локацију за кратко време.
 • Ангулар цхат СДК: Такође помаже у додавању функција позивања и ћаскања вашој веб апликацији за неколико минута.
 • Вуе цхат СДК: Можете лако да додате функције ћаскања и позива на своје веб локације.
 • Други пакети за развој софтвера: ЦометЦхат нуди многе друге пакете за развој софтвера за вас, као што су Јава СДК за ћаскање, јКуери СДК и Котлин СДК за ћаскање.

Неки АПИ-ји су:

 • АПИ за ћаскање: ЦометЦхат вам омогућава да управљате порукама, групама и корисницима за одређену апликацију преко њеног АПИ-ја за ћаскање.
 • АПИ за аналитику: АПИ за аналитику ЦометЦхат-а са лакоћом уграђује извештаје о коришћењу у веб апликацију.
 • АПИ за управљање апликацијама: Помоћу АПИ-ја за управљање апликацијама можете да креирате и управљате својом апликацијом у покрету.
  Како одабрати апликацију за листу куповине у апликацији Гоогле Хоме

Компатибилност претраживача

ЦометЦхат подржава скоро све ВебРТЦ претраживаче, као што су Фирефок, Едге, Цхроме и Опера. Такође има бета компатибилност са Сафари претраживачем. Такође је компатибилан са свим Андроид претраживачима, али има бета компатибилност са иОС претраживачима.

Цене и планови

ЦометЦхат долази са различитим плановима цена како би задовољио захтеве различитих предузећа:

 • Основе: Цена је 109 УСД месечно и укључује основне функције ћаскања, лаку интеграцију, глобалну инфраструктуру, подршку е-поштом и још много тога.
 • Про: Цена је 529 УСД месечно и укључује снажно ангажовање корисника, интеграцију са Цхатвоот-ом или Интерцом-ом, веб-хукове након догађаја, 15к видео и гласовних минута и још много тога.
 • Прилагођено: ЦометЦхат вам даје прилагођену опцију тако да можете изабрати савршени пакет за вас у складу са вашом пословном употребом. Укључује креирање више апликација, дељено примену, наменску примену у облаку, 50к видео и гласовних минута и још много тога.

Можете почети са бесплатним планом да бисте разумели колико је ЦометЦхат користан за ваше пословно ћаскање и поруке у апликацији.

Алтернативе

Међутим, ако вам се не свиђа ЦометЦхат, погледајте алтернативе у наставку.

#1. ОнеСигнал

Максимално повећајте ангажовање корисника и повећајте лојалност купаца уз ОнеСигнал-ове комуникационе функције као што су е-пошта, СМС, пусх обавештења и поруке у апликацији.

Омогућите клијентима да брзо добију вашу поруку када подигну своје телефоне. То је зато што су обавештења једини извор истине за мобилне апликације.

ОнеСигнал-ово веб обавештење омогућава вам да будете у току са својим клијентима чак и када нису на вашој веб локацији. Ово ради на Фирефок-у, Опери, Едге-у, Иандек-у, Цхроме-у и Сафарију. Можете управљати својим путовањем размјеном порука преко различитих канала помоћу алата за прављење токова посла који је једноставан за кориштење без кода.

Добићете 15-минутно подешавање, извештавање у реалном времену, невероватну скалабилност, А/Б тестирање, супериорну сегментацију, аутоматизовану размену порука, интелигентну испоруку и анализу резултата.

Набавите све потребне функције бесплатно или идите на плаћене планове почевши од 9 УСД месечно.

#2. Ћаскање у апликацији

Искористите вештине и ботове са више платформи које могу лако да раде у једном интерфејсу за ћаскање. Ћаскање у апликацији омогућава вам да искусите напредне функције за размену порука за вашу веб или мобилну апликацију.

Добићете опције попут копирања, уређивања, брисања, индикатора куцања, временске ознаке, пусх обавештења, подешавања обавештења, прослеђивања порука, враћања ћаскања, признанице читања и још много тога.

Штавише, можете да делите медијске датотеке као што су слике, видео снимци, аудио, хипервезе, емоји, датотеке, контакти, локације, ГИФ-ови и још много тога. Ин-Апп нуди друге напредне функције, укључујући локалну претрагу, глобалну претрагу, @помињања, реакције, праћење нити, пин поруку, приказ галерије, припремљени одговор, Е2Е шифровање, најаве, поруке ван мреже и још много тога.

Можете почети са његовом бесплатном претплатом, која укључује 10 МАУ, 5 истовремених веза, 5000 порука и још много тога. Уз плаћени план који почиње од 39 УСД месечно, можете искусити више погодности са модерним функцијама.

#3. Фресхцхат

Ангажирајте своје клијенте помоћу Фресхцхат-ове паметније функције разговора на било ком каналу. Омогућава подршку, продају, маркетинг и ботове да лако разговарају са клијентима. Добићете опције за размену порука, е-пошту, глас и ћаскање уживо за интеракцију са својим клијентима.

Фресхцхат омогућава вашим клијентима да користе канале које преферирају, као што су мобилни, веб, Мессенгер, ЛИНЕ, Фацебоок, Аппле Бусинесс Цхат или ВхатсАпп. Можете бирати између преко 33 језика да бисте прилагодили размену порука у апликацији према жељеном језику клијента.

Штавише, добићете много корисних интеграција, пријемно сандуче за тим, припремљене одговоре, превод уживо, информације о посетиоцима, групне акције и још много тога да бисте бесплатно искусили прави потенцијал Фресхцхата. Такође има плаћене планове који нуде напредне функције и функционалности за вашу употребу.

Завршне речи

ЦометЦхат вам омогућава да комуницирате са посетиоцима ваше веб странице и клијентима у реалном времену. Дакле, ако желите да својој апликацији или сајту додате функције ћаскања и размене порука у апликацији, ЦометЦхат је једна од најбољих доступних опција, са доста корисних функција.

Његови СДК-ови и АПИ-ји омогућавају програмерима да лако додају текстуално ћаскање, гласовне и видео позиве у вашу апликацију користећи једноставну линију кода. Ако не, можете испробати неке ЦометЦхат алтернативе.

Затим погледајте решења за ћаскање у апликацији да бисте изградили бољи ангажман корисника.