Драта безбедност и праћење усклађености, оптимизација трошкова против метала у облаку

Здраво људи! 🙋 Данас имамо следеће новости за вас! 📣

Драта

Драта аутоматизује надгледање безбедности и усклађености за компаније, прикупљање доказа и поједностављивање токова рада ради спремности за ревизију.

Верују му хиљаде врхунских фирми, као што су Нотион, Аирбасе, Лемонаде, Цлеарбит, БамбооХР и многе друге.

Према свом блогу, у свом последњем кругу финансирања, прикупио је 200 милиона долара у серији Ц од стране Ицоник Гровтх и ГГВ Цапитал, процењујући компанију на 2 милијарде долара.

Драта је водећи лидер у усаглашености са облаком, безбедности добављача, процени приватности и управљању ИТ имовином. Први је у категоријама као што су Најприменљивији, Најбоља употребљивост и Најбољи однос.

Компанија подржава кориснике од стручњака за безбедност и усклађеност који су изградили производ и аутоматизује путовање усклађености од почетка до спремности за ревизију и даље.

Технологија такође помаже зрелим ГРЦ тимовима да се брзо скалирају и ускладе са пословним циљевима, омогућавајући централизовану и детаљну видљивост особља, имовине и усаглашености захтева којима је потребна пажња.

Драта платформу су изградили стручњаци за усклађеност и безбедност и лака је за коришћење са 75+ матичних интеграција. Пружа прилагођавање које се повећава са пословањем, а компанија нуди експертизу и подршку за усклађеност са корисницима.

Антиметал је платформа за оптимизацију трошкова у облаку која помаже компанијама да уштеде у облаку аутоматизују, без напора и без ризика. Компаније могу да почну да штеде за само неколико минута, без потребе за кодом или инжењерингом.

Овај стартап са седиштем у Њујорку прикупио је почетну инвестицију од 4,3 милиона долара за свој власнички модел машинског учења који помаже предузећима да уштеде новац на својим АВС рачунима. Компанија планира да се прошири на друге велике клауд платформе, од Гугла и Мајкрософта.

  Направите Питхон апликацију за таблицу множења са ООП-ом

Компанија тврди да уштеди до 75% на вашем АВС рачуну на Аутопилоту. Његов АИ механизам континуирано прати и учи из ваших образаца коришћења како би идентификовао нове могућности за уштеду. Његов модел ризика од вештачке интелигенције прецизно предвиђа вашу употребу, омогућавајући вам да максимизирате уштеде док и даље водите рачуна о ризику.

Његов јединствени образац наплате осигурава да компаније нису у питању јер морају да плате само 10 процената своје уштеде у облаку. Чак је и бесплатно за стартапе са до 2 корисника.

Мерење

Мерење је бесплатан додатак који омогућава предузећима да мере употребу својих производа и аутоматски га предају Стрипе-у. Свака компанија која користи Цхаргебее, Рецурли, Зуора или Стрипе за наплату може да користи овај додатак. Аутоматизује цео процес прикупљања података о коришћењу, њиховог израчунавања и синхронизације са Стрипе-ом.

Уместо да буду ограничени својим системом наплате, предузећа сада могу да цене своје артикле у зависности од свог пословног смисла. Најбољи аспект је што не захтева програмирање. То штеди финансије и оперативне тимове више од 12 сати месечно и елиминише грешке у ручном прорачуну.

Додатак је дизајниран за организације са компонентом заснованом на коришћењу у њиховим ценама и погодан је за Б2Б СааС компаније са потешкоћама у конверзији купаца. Метеринг.аи обезбеђује тачно, аутоматизовано и бесплатно мерење.

За више ажурирања, погледајте категорију Најновија технологија.