ИдентитиИК није превара, али да ли је вредно тога?

Кључне Такеаваис

 • ИдентитиИК је легитимна компанија која пружа заштиту од крађе идентитета и услуге праћења кредита од 2009.
 • Надокнада до милион долара за украдена средства, извештавање о кредитним резултатима из сва три главна бироа, упозорења у реалном времену и антивирусна заштита су најбоље услуге које ИдентитиИК нуди.
 • Корисници су изразили забринутост због лоше корисничке подршке, неочекиваних обнова претплате и компликованог процеса пробног периода или отказивања претплате.

Тражите заштиту од крађе идентитета и услуге праћења кредита и разматрате ИдентитиИК као потенцијални избор? Ова компанија је легитимна и активна је већ неколико година, али да ли одговара вашим потребама?

Шта је ИдентитиИК и шта нуди?

ИдентитиИК

ИдентитиИК нуди услуге крађе идентитета и кредитне заштите, надгледање онлајн база података (укључујући мрачни веб) како би се проверило да ли има цурења личних информација које припадају његовим клијентима, као што су бројеви социјалног осигурања (ССН), возачке дозволе, подаци о банковном рачуну и још много тога. Ако се открије било какво цурење, он обавештава кориснике о кршењу.

 • ИдентитиИК-ова заштита од крађе идентитета укључује надокнаду до 1 милион долара за украдена средства, уз додатну одредбу од 1.500 долара недељно током пет недеља за покривање свих изгубљених плата приликом решавања проблема крађе идентитета. Правна помоћ и накнада трошкова адвоката током судског поступка такође су део његовог пакета.
 • ИдентитиИК услуга кредитне заштите осигурава да добијате упозорења ако се ваше име и кредитни резултат користе за апликације за кредит. Услуга такође пружа правну подршку од стручњака за рестаурацију идентитета ако је потребно. Компанија вам помаже да одржите свој кредитни резултат покривајући минималне отплате зајма током кризе.
 • ИдентитиИК нуди чист извештај са вашим кредитним резултатима из сва три главна бироа. Његова упозорења у реалном времену обавештавају вас о великим променама кредита или сумњивим активностима, што вам омогућава да брзо предузмете акцију. Штавише, његов симулатор кредитног резултата вам омогућава да експериментишете са различитим стратегијама да бисте постигли своје циљеве кредитног резултата.
  Како користити Слацк подсетнике (креирајте, уређујте, избришите и прегледајте подсетнике)

Компанија сарађује са Битдефендер Тотал Сецурити како би обезбедила антивирусну и премиум ВПН заштиту за до 10 уређаја. Такође нуди корисничку подршку са седиштем у САД која ће одговорити на ваше упите и помоћи у решавању проблема на које наиђете. Све у свему, компанија нуди пристојне услуге. За детаље у вези са његовом ценом, погледајте њен званична страница са ценама.

Да ли је ИдентитиИК превара?

ИдентитиИК је легитимна компанија, а не превара. Основан 2009. године, већ 15 година својим клијентима нуди услуге заштите од крађе идентитета и кредитног праћења. Монеи.цом назива га једном од најбољих доступних услуга заштите од крађе идентитета. Са својим дугогодишњим присуством у индустрији, са сигурношћу се може закључити да је ИдентитиИК поуздан.

Али колико су добре његове услуге? ИдентитиИК има респектабилну оцену од 4,1 звездице Трустпилот, што указује на задовољство купаца. Међутим, вреди напоменути да, као и свака компанија, и она има свој део незадовољних купаца.

Након прегледа њихових повратних информација, ево неких уобичајених притужби:

 • Корисничка подршка ИдентитиИК-а није на нивоу, са дугим чекањима и честим прекидима везе који доводе до кашњења у добијању помоћи.
 • Његово обнављање претплате могло би да вас ухвати неспремне, посебно након испробавања пробних периода, па откажите на време да бисте избегли трошкове.
 • Отказивање пробне верзије или претплате за ИдентитиИК је компликовано и може се извршити само путем позива. Међутим, компанија тврди да чланови могу отказати претплату преко сајта.
 • Неки купци су незадовољни ИдентитиИК-овим независним партнерима. Дакле, претплатите се само преко званичне веб странице.
 • Непрекидно примање ИдентитиИК обавештења може бити досадно. Ако желите да избегнете да вам сметају, искључите обавештења на свом иПхоне или Андроид уређају.
  Ставите своје знање на тест са ових 9 најбољих апликација за тривијалност

Поред тога, ИдентитиИК нуди тим за корисничку подршку са седиштем у САД, који је доступан на 877-875-4347.

Добили сте е-поруку добродошлице од Идентити ИК-а?

Ако сте примили е-поруку добродошлице од ИдентитиИК упркос томе што се нисте регистровали за платформу, ваш идентитет је вероватно компромитован и неко други је користио ваше податке за регистрацију. У таквој ситуацији, контактирајте корисничку подршку компаније и затворите свој налог да бисте спречили даљу злоупотребу.

Ако не реагујете благовремено, преваранти би могли да приступе вашим кредитним извештајима компаније користећи ваше име и потенцијално се упусте у незаконите активности као што је тражење кредита. Ако се у е-поруци помиње да је ваша кредитна картица наплаћена за претплату на ИКИдентити, одмах контактирајте компанију ваше кредитне картице да је замрзне, а затим ступите у контакт са ИдентитиИК да бисте прекинули претплату и добили повраћај новца.

ИдентитиИК је легитиман, али да ли је вредан тога?

Са својим разумним ценама и задовољавајућим услугама, ИдентитиИК би могао бити добар избор за појединце без посебних потреба. Међутим, ако сте власник предузећа или утицај на друштвене мреже, ова услуга можда није прикладна јер јој недостаје праћење друштвених медија и инвестиционих налога.

Такође, не заборавите да размотрите поменуте недостатке пре него што се одлучите за његове услуге. Ако ИдентитиИК не пружа услугу која вам је потребна, размислите о истраживању других реномираних опција за идентитет и кредитну заштиту, као што су Аура, ЛифеЛоцк, ИдентитиФорце и још много тога.