Како слати факсове са свог иПхоне-а: 5 најбољих апликација

Брзе везе

Кључне Такеаваис

 • Не можете да пошаљете факс са свог иПхоне-а без апликације треће стране, јер иОС нема ову функцију.
 • Фак Бурнер је најбоља бесплатна апликација за слање факса са вашег иПхоне-а. Можете послати до пет страница бесплатно и добити 25 страница месечно.
 • Ако желите да пошаљете факсом неколико страница, мораћете да платите накнаду без обзира коју апликацију користите.

иОС не нуди уграђену функцију која вам омогућава да шаљете факсове са вашег иПхоне-а. Да бисте то урадили, биће вам потребна апликација треће стране. Научићемо вас како да шаљете факсове са свог иПхоне-а помоћу апликације коју препоручујемо, а затим ћемо навести додатне опције које можете испробати.

Како бесплатно послати факс са свог иПхоне-а

Иако су постали мање уобичајени, постоји неколико разлога зашто су факс машине и данас у употреби. Дакле, ако требате да пошаљете брзи факс и нисте вољни да се претплатите на план плаћања или унесете податке о кредитној картици, Фак Бурнер је најбоља апликација за бесплатно слање факсова са вашег иПхоне-а.

Преузимање:Фак Бурнер (Бесплатно, доступна претплата)

Помоћу Фак Бурнер-а можете бесплатно да шаљете факсом до пет страница и примате до 25 страница факса месечно. Ове бесплатне функције се примењују чак и када користите Фак Бурнер за слање факса са свог рачунара.

  Како извршити преузимање апликације Гоогле Паи за иПхоне

Да бисте почели да шаљете факс са свог иПхоне-а, преузмите и покрените апликацију, унесите своју адресу е-поште и лозинку за креирање бесплатног налога, а затим следите ове кораке:

 • Додирните Напиши факс.
 • У поље За унесите број факса примаоца. У поље Белешка пропратно писмо можете да унесете неке белешке, али ово није обавезно.
 • Додирните икону плус (+) поред Странице за факс.
 • Изаберите Сними фотографију да бисте снимили слику документа који желите да пошаљете факсом. Ако већ имате спремну слику, изаберите Изабери из библиотеке или Изабери из Дропбок-а.
 • Ако желите да пошаљете факсом више страница, поново додирните исту икону плус (+) и поновите претходни корак.
 • Када завршите, додирните Пошаљи факс за факс са свог иПхоне-а. Када ваш факс буде послан, видећете искачући прозор Ваш факс је на путу.
 • На горњим сликама ћете такође приметити зелену икону оловке на отпремљеним сликама. Додиром на њега омогућава вам да уредите слику. Датотеци коју желите да пошаљете факсом можете да додате текст, напомене и потпис.

  У случају да сте отпремили погрешну слику(е), само додирните плаво дугме Избриши и почни испочетка да бисте лако поново отпремили своје датотеке.

  Када треба да примите факс, Фак Бурнер вам даје бесплатан број факса који можете да користите до 24 сата. Тренутно су у понуди само бројеви телефона Сједињених Држава, а број истиче након 24 сата, тако да морате сваки пут да генеришете нови.

  Сваки пут када требате факсирати више од пет страница, Фак Бурнер нуди месечни и годишњи план претплате. Месечни план кошта 12,99 долара и укључује 500 улазних и одлазних страница.

    Поправи Ксбок Оне грешку 0к80а40019

  Најбоље алтернативне апликације за факс за иПхоне

  Ако нисте задовољни Фак Бурнер-ом, можете погледати неколико других апликација за слање факсова са вашег иПхоне-а. У наставку ћемо покрити јединствене аспекте сваке апликације и како оне најбоље одговарају вашим потребама слања факса.

  ФАКС са иПхоне-а

  ФАКС са иПхоне-а вам омогућава да шаљете факсове из више од 90 земаља. План претплате на апликацију чини је погодном за оне који желе да шаљу и примају велики број факсова без повећања трошкова када се факсира више страница.

  Нуди три плана претплате: једнонедељни план од 9,99 долара, једномесечни план од 24,99 долара и једногодишњи план од 249,99 долара. Сва три плана укључују неограничен број факсова током периода претплате.

  Још једна предност апликације је то што вам омогућава да бесплатно пошаљете први факс са свог иПхоне-а, тако да можете да га тестирате пре него што се посветите било ком плану.

  Преузимање:ФАКС са иПхоне-а (Бесплатна пробна верзија, потребна је претплата)

  ФАКС Фрее

  ФАКС Фрее има много јефтинији план претплате у поређењу са ФАКС-ом са иПхоне-а. Недељни план кошта 6,99 долара, а годишњи 39,99 долара.

  Међутим, иако вам планови претплате апликације омогућавају слање неограниченог броја факсова, то вам не дозвољава да их примате. Због тога је најпогоднији за људе који желе да пошаљу много докумената факсом, али не морају да приме.

  Слично ФАКС-у са иПхоне-а, можете бесплатно послати факс са свог иПхоне-а пре него што се претплатите. Апликација такође нуди тродневну бесплатну пробну верзију, али прво ћете морати да унесете своје податке о плаћању.

  Преузимање:ФАКС Фрее (Бесплатно, доступна претплата)

    9 софтвер за црквене презентације за најбоље услуге

  Похвале за слање факса на иПхоне-у

  Као почасна помена, Тини Фак и Генијални факс су још две апликације вредне разматрања.

  Слично ФАКС-у са иПхоне-а, Тини Фак вам такође омогућава да шаљете и примате неограничен број факсова. Његови планови претплате су такође јефтинији – вероватно зато што вам омогућава да шаљете факсове само из 50 земаља уместо из 90.

  Ако ово регионално ограничење није проблем за вас, Тини Фак је добра, јефтинија алтернатива ФАКС-у са иПхоне-а. Такође ми се допало што Тини Фак омогућава да закључате апликацију помоћу Фаце ИД-а за додатну приватност.

  На крају, структура плаћања Гениус Фак-а се приметно разликује од свих других апликација о којима смо разговарали. Не морате да плаћате претплатнички план. Уместо тога, купујете кредите за слање или примање факсова.

  Према Страница помоћи Гениус Фака, кредити никада не истичу и остаће на вашем налогу. Дакле, то је флексибилнија иПхоне апликација за факс јер нећете бити везани планом претплате са фиксним датумом завршетка, што би иначе могло изазвати забринутост да не извлачите максимум из свог плаћеног плана.

  Главни недостатак Тини Фак-а и Гениус Фак-а је то што не нуде бесплатан пробни факс. Мораћете да платите претплату или кредите унапред за слање факса са свог иПхоне-а, тако да су наше главне препоруке и даље оне које смо навели на почетку.

  Генерално, кључне функције разних иПхоне апликација за факс су мање-више исте. На крају крајева, различите цене постају одлучујући фактор у томе која апликација ће одговарати вашим потребама.

  Фак Бурнер је најбоља апликација за слање факса са вашег иПхоне-а ако је потребно да пошаљете само неколико факсова као једнократни догађај. Ако вам је лакше да радите на рачунару, можете размотрити и нека Цхроме проширења за слање факсова са радне површине или слање факса из Гмаил-а.