Може ли ЦлицкУп АИ да уради 30 минута рада за 30 секунди?

Хајде да видимо како ЦлицкУп АИ може са лакоћом да обавља свакодневне пословне задатке, укључујући писање е-поште, генерисање извештаја итд.

Колико би вам времена требало да направите друштвени календар за своју компанију? Или шта кажете на израду временског оквира за покретање пројекта? Или писање извештаја о инцидентима? Имејлови?…

За све ово и више потребно је време, толико тога.

Само читање и писање е-поште поједе око више од два сата сваког радног дана за просечног запосленог, према а Извештај Форбса.

Али није свако писање имејл. Постоје бројни други којима је потребно да превазиђемо почетни блок, а затим да размишљамо пре него што завршимо први нацрт. Оно што следи је неколико кругова исправки које даље заузимају главни део продуктивних сати.

Сходно томе, сваки домен пати од свакодневног писања, и то је једна од области којој је потребан одређени степен аутоматизације.

ЦлицкУп АИ: Преглед

ЦлицкУп вам помаже да замените више апликација као што су Асана, Јира, Слацк, МС Теамс, Латтице, Мондаи, Трелло, итд., са својим пакетом продуктивности.

Укратко, то је алатка која се може урадити за све који покрива управљање пројектима, ћаскање, постављање циљева и праћење и још много тога на једном месту. Идеја је једноставна: избегавајте жонглирање између више услужних програма и имате све на ЦлицкУп-у.

Важно је да у овој рецензији не могу да покријем цео ЦлицкУп. То ће бити превелико да стане у један чланак.

Уместо тога, ради се о његовој најновијој функцији, ЦлицкУп АИ. Ово је ЦхатГПТескуе понуда, али фино подешена за различите тимове (маркетинг, продаја, подршка, итд.) да помогне у обављању „стандардних“ дигиталних послова везаних за посао у трену.

Даљи одељци обухватају моје кратко искуство са ЦлицкУп АИ.

Направио сам пример „вдзвдз“ простора за ову демонстрацију, а за коришћење било ког ЦлицкУп АИ алата, потребно је да унесете косу црту (/) у празан простор.

Пошто се овде углавном ради о тексту, можете директно да пређете на „Пишите помоћу вештачке интелигенције“ и дате упит да се то уради. Алтернативно, АИ алати имају мини-алате специфичне за одељење са упутствима за почетак који приказују њихове способности.

Почнимо ову ЦлицкУп рецензију са имејловима.

Писање е-поште

ЦлицкУп АИ има неколико шаблона е-поште који покривају уобичајене ситуације попут промоције, поновног активирања услуге, добродошлице итд.

За било шта прилагођено, опција Напиши е-пошту је згодна. Замолио сам га да напише имејл Форбес Оутреацх-у за промоцију Спаркиан (наша сестринска веб локација за дигиталне игре).

Постоје опције за одабир тона, укључујући професионални, инспиративни, лежеран, оптимистичан, итд. Такође се може подесити ниво креативности: низак, средњи или висок.

  Како можете знати да ли вам је Инстаграм избрисао налог

ЦлицкУп АИ је толерантан на грешке у куцању. То значи да ће чак и ваша несавршена упутства бити оптимална.

На дну можете кликнути на Инсерт или Цопи да бисте користили овај текст у одговарајућем ЦлицкУп простору или било где другде. Или примените друге опције као што су Едит Инпутс или Три Агаин да бисте поново генерисали одговор.

Поред тога, Реци АИ шта да ради следеће (означено као 2) је место где можете поново да затражите да додатно углачате одговор.

Али слање е-поште никада није завршено без одговора. Дакле, пробао сам и његов алат за АИ одговор.

Само налепите цело тело у имејл да бисте одговорили на поље и унели неколико важних детаља у одељак Ваше речи.

Као и сви алати АИ, одговорима ће можда бити потребан људски додир. Ипак, ово даје довољно добар први нацрт за рад.

Маркетинг

Ако сте до сада приметили, ЦлицкУп АИ нам помаже да користимо генеративну вештачку интелигенцију. Уместо једног упита, тражи вишеструке уносе на основу сложености задатка.

Ова способност је у потпуности приказана у маркетиншким алатима АИ.

Покушао сам да припремим креативни сажетак за редизајн веб странице како бих побољшао одређене метрике учинка. Опет, узео сам Спаркиан.цом за ову илустрацију.

Иако нисам маркетиншки стручњак, његов одговор је био употребљив, што се може мало подесити да бисте започели. И да вас подсетим, за то је намењен ЦлицкУп АИ.

Затим сам подстакао ЦлицкУп АИ да направи анкету о задовољству купаца. Идеја је била да добијемо брзе повратне информације о естетици веб-сајта, садржају и било ком новом домену на који се може користити.

Одговор је укључивао по неколико питања, која су се односила на циљеве анкете које сам споменуо у упиту. Све у свему, био сам веома задовољан резултатима и искористио бих овај одговор да је стварно.

И иако је ово општа ствар коју свако може да уради, ипак би било потребно најмање 15-20 минута да није било таквих алата.

Осим ових, ЦлицкУп АИ маркетиншки алати имају брзе шаблоне за генерисање извештаја, презентација, описа производа, идеја кампања, наслова блогова, писања блог постова итд.

Производ

Тимови производа су једни од најзапосленијих професионалаца, који раде на концептуализацији, развоју и лансирању било ког производа. Они обављају посао са високим улозима и углавном су одговорни за будућност сваке компаније.

Пошто смо недавно покренули нашу публикацију о играма, имао сам идеју о целокупном процесу лансирања, укључујући саопштења за штампу, понуде за лансирање, партнерства са утицајним људима, плаћени маркетинг, стварање буке на друштвеним медијима итд.

Обично се то зове израда плана за излазак на тржиште. Хајде да га направимо са ЦлицкУп АИ.

  Како пронаћи некога на ВхатсАпп-у без броја

Био сам пријатно изненађен када сам видео да укључује већину процеса који смо урадили. Табела са резултатима, каналима и активностима је посебно била на месту.

Ово не само да штеди време, већ даје нешто на шта се могу угледати новајлије. Поред тога, можете регенерисати одговоре да видите да ли су нешто пропустили.

ЦлицкУп сегмент производа има додатне упите који покривају белешке о издању, планове лансирања, документацију помоћи, анкете о производима, извештаје о статусу итд.

Продаја

Још једно преоптерећено одељење у било којој организацији је продаја. Осећајући топлоту са којима се ови људи свакодневно суочавају, ЦлицкУп АИ их је добро покрио.

Постоје унапред подешене поставке за генерисање продајних презентација у лифтовима, имејлова за персонализацију потенцијалних клијената, резимеа састанака, студија случаја, планова обуке, презентација и још много тога.

Погледајте ову демо продајну понуду која нуди ВПН компанији која је прва удаљена као што смо ми!

Можда звучи као директан говор. Ипак, можете укључити онолико детаља у одзивник да бисте прилагодили излаз по потреби. За претходни одговор, користио сам промпт голих костију:

То је резултирало одговором од 200+ речи, на шта сам поново затражио да га смањим на 100 речи, као што је назначено на слици рекламног огласа.

Затим сам покушао да направим нацрт презентације који сумира ефекте аутоматизације АИ (здраво, ЦхатГПТ!) за издавачку индустрију.

Видио сам неке валидне тачке које и сами пратимо након лансирања ЦхатГПТ-а. Неколико ствари као што су побољшана продуктивност, помоћ при писању, утицај на могућности запошљавања, етичке загонетке, итд., добро одјекују међу већином онлајн публикација.

Свака част нашем тиму за планирање за наслов: Може ли ЦлицкУп АИ да уради 30 минута рада за 30 секунди? Рекао бих да, дефинитивно. То је одлична уштеда времена и оправдала је своју досадашњу репутацију.

Али хајде да погледамо још један шаблон пре него што дамо коначну пресуду.

Планирање

Сваки успешан пројекат је резултат пажљивог планирања. А то укључује гомилу предлога, временских рокова, састанака, извештаја и још чега.

Да бих проверио како ЦлицкУп иде у прављењу временске линије пројекта за покретање веб локације, дао сам овај упит:

Знам да су временски оквири специфични за пројекте, организације и многе спољне и унутрашње факторе. Ипак, циљ је да се шкољка што пре припреми.

Да завршим тестирање његовог сегмента планирања, покушао сам да направим план управљања ризиком за нашу нову публикацију о играма. Овог пута сам наставио са што је могуће мање детаља да проверим шта би ЦлицкУп АИ скувао сам.

Ово је био упит:

А ово је излаз:

То је дало солидну основу за креирање специфичног плана управљања ризиком за овај случај.

  Како направити резервну копију својих ствари и прећи на нови Мац

Све у свему, ради тачно онако како се оглашава, што је укидање почетног блока. Његова вештачка интелигенција је супер подешена за различите пословне задатке, а излаз потврђује исто. Такође, има неке друге значајне АИ алате, укључујући сумирање, превод, уређивање, поједностављење, итд.

Такође бих желео да напоменем да је било потребно мање од 10 секунди за сваки одговор који се дели у овом чланку. А оно што се чинило инфериорним у свим шаблонима за брзе поруке био је креатор подзадатка. Осим тога, урадио је посао прилично убедљиво, и свакако вам препоручујем да га испробате.

Али шта ако већ тражите његове алтернативе?

Алтернативе

Појам АИ

У случају да не знате, Нотион је алат за управљање пројектима и продуктивност. Све је у планирању, означавању, коментарисању, дељењу и обављању ствари. Знам ово изнутра пошто смо користили Нотион као наш свакодневни возач на вдзвдз-у у последње две године.

А недавно се придружио и АИ групи са лансирањем Појам АИ. Једноставно речено, Нотион АИ аутоматизује писање. Али како се то слаже са ЦлицкУп АИ, који углавном ради исту ствар?

Можете видети да су многи шаблони упита исти.

Ипак, Нотион је много сличан ЦхатГПТ-у. На пример, за сваки упит на који кликнете, добијате ово празно поље за унос детаља.

Ово је много другачије од ЦлицкУп АИ, који даје више поља у којима се питају различите ствари о промпту пре него што добијете било какав одговор. Лично, сматрам да је ЦлицкУп-ов начин ефикаснији и једноставнији за некога ко нема велико искуство у подстицању.

Али морате се претплатити на плаћене планове са ЦлицкУп-ом да бисте тестирали његове могућности вештачке интелигенције. Међутим, можете узети бесплатну АИ пробну верзију чак и са Нотионовим заувек бесплатним нивоом, што је дефинитивно плус за почетнике.

На крају, морате купити посебан додатак АИ са плаћеним плановима за потпуно искуство, што је уобичајено ограничење за оба.

Последње мисли

Иако ниједан АИ алат не може да замени човека, он даје подстицај да се ствари брзо ураде. И то сумира разлог њиховог постојања – да буду достојни асистенти.

И као што је већ поменуто, сваки пословни професионалац ради много понављајућег писања. Губимо толико времена на израду нацрта, а од велике је помоћи припремити их за неколико секунди помоћу алата као што је ЦлицкУп АИ. Укратко, чини упите лаким и има готове шаблоне за скоро свако одељење које типично предузеће има.

Надам се да вам је чланак дао неопходан увид у то шта се може урадити са ЦлицкУп АИ. Предлажем да испробате сами да видите да ли исправно служи вашем случају употребе.

ПС: Ево неких алата за писање помоћу вештачке интелигенције ако вам је стало само до аутоматизованог текста.