Одабир најбољег софтвера за Амазон продавца

Да ли се питате који ће бити најбољи алат за истраживање производа, истраживање кључних речи, оптимизацију листе и аналитику између Хелиум 10 и Јунгле Сцоут? Прочитајте до краја да бисте добили директан одговор!

Усред динамичног екосистема Амазон продаје, избор оптималног софтвера Амазон продавца помаже вам да забележите максимална достигнућа као продавац на овој платформи за е-трговину.

И, долази хелијум 10 и Јунгле Сцоут—два титана индустрије у убедљивом такмичењу за оснаживање пионира е-трговине. У оквиру овог свеобухватног поређења, пажљиво ћу истражити предности, недостатке и карактеристичне карактеристике сваке платформе.

Без обзира да ли сте амбициозни предузетник који креће у експедицију продаје на Амазону или искусан трговац који прерађује тактику, дошли сте на право место! Придружите ми се у овом директном поређењу Хелиума 10 са Јунгле Сцоут-ом и пронађите који је савршен за ваш посао е-трговине.

Преглед садржаја

Шта је хелијум 10?

Хелиум 10 је веб апликација за Амазон ФБА продавце. Ако апликација Амазон Селлер Централ није довољна да повећате ваше присуство на мрежи у Амазон екосистему, потребан вам је напредни алат за помоћ продавцу. То је хелијум 10.

Можете то назвати колекцијом од 30 плус алата Амазон Селлер под једним кишобраном. Дакле, можете добити сваки увид у вези са вашим пословањем е-трговине на Амазону. То није све; можете га користити и за предвиђање потражње за производима, оптимизацију листе производа, истраживање кључних речи за описе Амазон производа и тако даље.

Такође прочитајте: Хелијум 10: Све-у-једном решење за раст пословања за Амазон продавце

Где и када користити хелијум 10?

Пре доступности напредног софтвера Амазон ФБА Селлер, продавци би једноставно погодили производе које желе да продају. Неки би се ослонили на своју стручност у нишним производима. На пример, ако имају обичну продавницу електронике, продали би исту на Амазону.

Али Хелиум 10 вам омогућава да продајете све и свашта на Амазону, под условом да сте планирали инвестиције и вољни сте да проширите своје пословање. Омогућава вам да одлучите да користите податке са Амазон платформе и да предвидите који производи ће генерисати највећи приход.

Даје вам јасне бројке о томе колико често се претражују кључне речи, производи који се често продају, итд. Такође, ако су вам потребни алати да поправите странице производа, па чак и да направите Амазон огласе и аутоматски тражите рецензије, користите Хелиум 10.

Важност хелијума 10 као алата за истраживање производа

 • Можете да доносите изборе о томе које производе ћете продати засноване на подацима, на основу увида у потражњу, трендове продаје и конкуренцију.
 • Алат пружа податке о обиму претраживања кључних речи производа, омогућавајући вам да изаберете ефективна имена производа за оптимизацију листе производа.
 • Хелијум 10 вам такође помаже да идентификујете трендовске нише производа, омогућавајући вам да искористите тренутне преференције тржишта.
 • Омогућава вам да анализирате производе конкурената, стратегије одређивања цена и продајне перформансе да бисте побољшали сопствене продајне стратегије.
 • Хелијум 10 помаже у планирању ефикасних стратегија лансирања производа идентификацијом оптималних кључних речи и трендова.
 • Док проширујете своју понуду производа, Хелијум 10 помаже у идентификацији комплементарних производа и могућности за раст.
  Шта је најбоље за видео?

Затим погледајте предности хелијума 10.

Предности хелијума 10

Примарна предност хелијума 10 је тачност података. Према сопственим тврдњама, алат може предвидети 38,2% продаје производа. Друге главне предности су:

 • Један алат за Амазон и Валмарт налоге за продају.
 • Нема потребе за хостовањем и локалним подешавањем јер је ово онлајн апликација.
 • Маркет Трацкер 360 за побољшање ППЦ перформанси.
 • Приказ контролне табле свега у вашем Амазон и Валмарт продајном послу.

Разговараћемо о Јунгле Сцоут-у, његовом значају, предностима и још много тога.

Шта је извиђач из џунгле?

Јунгле Сцоут је популаран софтвер Амазон Селлер за различите предузетнике, од оних који први пут продају до светских продаваца и брендова. Такође долази са вођеним токовима посла који ће вам помоћи да остварите следеће пословне циљеве:

 • Лансирање новог производа на Амазону.
 • Пренамените податке свог налога Амазон продавца да бисте доносили пословне одлуке.
 • Оптимизујте све странице са листом производа.
 • Добијте више рецензија од купаца.
 • Поједноставите целокупно пословање Амазон продаваца.

Такође прочитајте: Да ли је ЈунглеСцоут најбоље доступно решење за оглашавање на Амазону?

Где и када користити Јунгле Сцоут?

Требало би да користите Јунгле Сцоут на Амазону ако сте регистровани Амазон продавац или продавац на Амазон ФБА.

Када сазнате да ваш посао е-трговине заостаје за вашим конкурентима, погађате шта додатно раде. Није тајна да се најуспешнији Амазон продавци никада у потпуности не ослањају на алатку Амазон Селлер Централ за управљање производима, рецензијама, залихама, продајом итд. Они користе напредни софтвер Амазон Селлер као што је Јунгле Сцоут.

Такође, Амазон продавци више не користе разбацане онлајн алате за истраживање производа, истраживање кључних речи, оптимизацију листе производа итд. Они користе централну веб апликацију која брине о свему.

Дакле, ако сте такође вољни да постанете вредан Амазон продавац, можете почети да истражујете Јунгле Сцоут.

Важност Јунгле Сцоут-а као алата за истраживање производа

База података производа Јунгле Сцоут садржи 475 милиона производа синхронизованих са Амазоновог тржишта. Такође, алатка често ажурира базу података како би додала нове производе. Ову базу података можете користити да урадите следеће:

 • Генеришите нове идеје за продају производа.
 • Откријте артикле за продају на Амазону који одговарају вашим критеријумима претраге.
 • Сортирајте и филтрирајте производе према процењеној продаји, категоријама, приходу, рангу продаје итд.
 • Пронађите листе производа који не раде добро.
 • Пратите трошкове од накнада за услуге Амазон Селлер-а.

Затим погледајте предности извиђача из џунгле.

Предности извиђача из џунгле

Према недавној студији Јунгле Сцоут-а, њихова тачност података је 84,1%, најбоља на тржишту за софтвер Амазон Селлер. Тако добијате тачне податке о производима, кључним речима итд., којима можете веровати. У наставку пронађите друге предности овог алата:

 • Јунгле Сцоут је веома приступачан у поређењу са другим сличним алатима.
 • Такође има најнижу маргину грешке.
 • Има различите планове претплате за нове, искусне и глобалне Амазон продавце бренда.
 • То је веб апликација, тако да нема потребе за подешавањем или хостовањем.
 • Можете започети тако што ћете проћи кроз неколико ресурса за учење које бесплатно пружа Јунгле Сцоут.
  15 најбољих бесплатних услуга виртуелног поштанског сандучета

Сада ћемо упоредити хелијум 10 вс. Јунгле Сцоут. Дакле, хајде да се удубимо.

Хелиум 10 Вс. Извиђач из џунгле: карактеристике

Хелиум 10 Блацк Бок Вс. База производа Јунгле Сцоут

Хелиум 10 Блацк Бок је све-у-једном Амазон алатка за истраживање производа и база података. Садржи перформансе, цене, АСИН и друге информације за више од 2 милијарде производа продатих на Амазону.

Блацк Бок је такође опремљен додатним алатима за истраживање производа као додатним картицама, а то су картица Кључне речи, Картица Конкуренти, Картица Ниша, Картица Филтрирање и још много тога.

Насупрот томе, Јунгле Сцоут нуди алате за базу података производа за истраживање производа. Омогућава вам да креирате комбинације информација о производима као што су велика потражња и ниска конкуренција, велика потражња и лош маркетинг, добра потражња и производи лошег квалитета, итд., тако да можете креирати победничку идеју о производу.

Такође укључује функције као што су чување унапред подешених филтера, извоз резултата у ЦСВ, рангирање производа, претраживање глобалних тржишта и тако даље.

Цхроме екстензије за валидацију производа

И Хелиум 10 и Јунгле Сцоут нуде бесплатна проширења за веб прегледач за прикупљање података о валидацији производа. То укључује просечан приход, просечан ранг најпродаванијих, месечну продају, број продаваца итд.

Екстензија Јунгле Сцоут-а не може да вам каже да ли подаци о продаји производа укључују варијације као што су величине, боја, запремина, капацитет итд. Изненађујуће, Хелиум 10 вам то може рећи у свом проширењу за валидацију производа.

База података добављача

Екстензија претраживача Хелиум 10 нуди линкове директно до Алибабе, гиганта за добављаче на интернету. Дакле, ако вам се свиђа идеја о производу на проширењу, можете одмах да видите који су добављачи доступни по којој цени на Алибаби.

Напротив, Јунгле Сцоут долази са наменском базом података добављача. Приступ овој бази података је ограничен на 3 претраживања дневно за Басиц претплатнике. Овде можете тражити добављаче по имену, бренду, производима, АСИН-у итд.

Трендови категорија Јунгле Сцоут-а вам омогућавају да истражите која категорија производа је прикладна за производ који наводите на Амазону. Категорија производа игра важну улогу у видљивости ваших производа.

Хелиум 10 нема наменски алат за проналажење категорија производа. Трендстер можете користити у бази података Блацк Бок.

Техничка подршка

И Хелиум 10 и Јунгле Сцоут долазе са стручним тимовима техничке подршке. Међутим, ресурси за подршку и контакт детаљи за Хелиум 10 су разбацани. Морате да посетите Контактирајте нас да бисте поднели образац захтева и посетите Базу знања да бисте пронашли чланке подршке.

Јунгле Сцоут има наменски центар за помоћ. Можете да приступите упутствима за подешавање, често постављаним питањима, решавању проблема и обрасцу за слање захтева на једном порталу. Такође, његов тим за корисничку подршку је доступан 24 до 7 током 365 дана.

Прицинг

Хелиум 10 има напредне, врхунске софтверске функције Амазон Селлер-а, тако да своје планове цена су нешто виши од својих конкурената. Његов почетни план кошта 39 УСД месечно, Платинум је 99 УСД месечно, а Диамонд је 279 УСД месечно.

  9 најбољих хардверских новчаника за криптовалуте

Његов почетни план нема контролну таблу увида и има ограничен приступ истраживању производа, истраживању кључних речи, аналитици итд.

Напротив, Цене за Јунгле Сцоут је јефтинији од Хелијума 10 ако се одлучите за Суите (69 УСД месечно) или Профессионал (129 УСД месечно). Међутим, његов Основни план је скупљи од почетног пакета хелијума, 49 УСД месечно.

Основни пакет је скупљи јер пружа потпун приступ стандардним функцијама као што су проширење претраживача, оцена могућности, програм за преузимање прегледа и још много тога.

Хелиум 10 Вс. Јунгле Сцоут: Резиме

Карактеристике Хелиум 10 Јунгле Сцоут Истраживање кључних речи АмазонаДоступноДоступноАмазон истраживање производаДоступноДоступноАмазон праћење ранга кључних речиДоступноДоступноТражите рецензије једним кликомДоступноДоступно Амазоново праћење производаНапредноОграниченоПроналажење нових могућности продаје производаАваилаблеАваилаблеАваилаблеАмазон кеиворд РанкингАваилаблеАваилаблеТражите рецензије једним кликомДоступноАваилаблеАмазон продуцт трацкингАдванцедЛимитедПроналажење нових могућности продаје производаАваилаблеАваилаблеАваилаблеАмазон кеиворд ранкАваилаблеАваилаблеТражите рецензије једним кликомДоступноАваилаблеАмазон продуцт трацкингАдванцедЛимитедПроналажење нових могућности за продају производаАванцедлиппАваилабилитиАванцедАлиппАваилабле Доступно Није доступноУслуга за лансирање нових производаАваилаблеЛимитедОнлине аутоматизација огласа са плаћањем по кликуНије доступноДоступноМобилна апликацијаНије доступноДоступноКориснички сервис24×7ЛимитедИсторијски трендови у категорији производаАваилаблеНот доступан

Случајеви употребе хелијума 10

Амазон ФБА и ФБМ решења

Без обзира да ли свој процес испуњења предате Амазону (ФБА) или урадите сами (ФБМ), Хелиум 10 вам помаже да управљате обема операцијама. Можете да користите његове оперативне функције као што су управљање залихама, Рефунд Гение, упозорења, помоћник продавца и праћење да бисте максимизирали профитну маржу својих Амазон ФБА и ФБМ предузећа.

Амазон и Валмарт ППЦ софтвер

Ако сте велико предузеће за е-трговину са одређеним буџетом за онлајн рекламе, можете да користите Адтомиц ППЦ алат из Хелиума 10. Он нуди АИ алат тако да можете максимално повећати повраћај улагања (РОИ) из ваших ППЦ кампања. Адтомиц вам такође омогућава да прилагодите ППЦ кампање како бисте смањили трошкове и досегли само публику која је заинтересована.

Случајеви употребе извиђача из џунгле

Добијте поглед на посао из птичје перспективе

Кредит за слику: Јунгле Сцоут

Његова кућна контролна табла је ваша дестинација за откривање перформанси вашег е-трговине на Амазону. Када повежете прави налог Амазон продавца са Јунгле Сцоут, добијате приказе картица са следећим показатељима учинка:

 • Укупна продаја
 • Укупан профит
 • Продате јединице
 • РОИ
 • Нето маржа
 • Просечна продајна цена
 • Укупна потрошња на огласе
 • Укупна продаја огласа
 • ТАЦоС (укупни трошкови продаје оглашавања)

Такође, метричке картице можете прилагодити према сопственом пословном моделу.

Пронађите производ са бољим продајним потенцијалом

Можете открити свој следећи најпродаванији производ на Амазону користећи комбинацију алата Јунгле Сцоут: База података о производима, Проналажење могућности и проширење. Алат вам такође омогућава да прецизно одредите производе који су веома тражени уз ниску конкуренцију на Амазону.

Истраживање кључних речи и праћење ранга

Коришћењем Кеиворд Сцоут компаније Јунгле Сцоут, можете открити кључне речи производа које купци заиста траже на Амазону. Такође можете сазнати по којим кључним речима се производи ваших конкурената рангирају на врху на страницама за претрагу производа Амазон.

Затим можете да користите алатку за праћење рангова да бисте данима пратили неколико кључних речи великог обима пре него што донесете одлуку да ажурирате опис производа.

Хелиум 10 Вс. Извиђач из џунгле: пресуда

До сада сте требали открити да ли Хелиум 10 одговара вашем пословању е-трговине на Амазону као Амазон продавац или Јунгле Сцоут.

Међутим, да сумирамо ствари, требало би да се одлучите за напредне функције Хелиум 10 ако сте искусан Амазон продавац. Добро вам иде већ неколико година и желите да брзо проширите и развијате посао. Његов аутоматски ППЦ модул за оглашавање и операције ће добро доћи.

Ако сте нови Амазон продавац и желите да убрзате ствари, али још увек немате довољно искуства у овом екосистему, испробајте Јунгле Сцоут. Нуди интерфејс који се лако користи са јасним упутствима за све његове основне карактеристике, посебно за оне који почињу са основним или Суите плановима претплате.

Затим погледајте најбоља велепродајна тржишта Б2Б да бисте повећали свој посао е-трговине.