Сада можете да избришете свој Тхреадс налог без брисања Инстаграма

Тхреадс је избацио ажурирање након што је размотрио повратне информације корисника, омогућавајући корисницима да избришу своје налоге, а да се не опросте и од свог Инстаграма. Ево свега што треба да знате о томе како да избришете свој Тхреадс налог без утицаја на ваш Инстаграм налог.

Тхреадс објављује ажурирано брисање налога

Ако сте рано скочили на коло и преузели Тхреадс не погледавши га Додатна политика приватностиможда тек треба да схватите колико су ваше теме и Инстаграм налози невероватно повезани.

Када преузмете Тхреадс, од вас ће бити затражено да се пријавите користећи своје Инстаграм акредитиве. Ово показује колико су те две платформе блиско повезане.

Убрзо након јавног објављивања Тхреадс-а, жалбе су почеле да се појављују на мрежи када су корисници открили да не могу да избришу свој Тхреадс налог, а да не изгубе и свој Инстаграм. Срећом, Мета је чула згражање, а шеф Инстаграма Адам Мосери најавио је у а Тхреадс пост 14. новембра 2023. да корисници сада могу да избришу свој Тхреадс налог без брисања свог Инстаграм налога.

Међутим, још увек постоји квака – иако можете да избришете свој Тхреадс налог и задржите свој Инстаграм, он не функционише исто обрнуто. Чудно, не можете избрисати свој Инстаграм налог и задржати свој Тхреадс налог.

Како да избришете свој Тхреадс налог

Брисање вашег Тхреадс налога је прилично једноставно. Да бисте то урадили, покрените Тхреадс и идите на свој Тхреадс профил тако што ћете додирнути икону профила у доњем десном углу екрана. Сада додирните две хоризонталне линије у горњем десном углу екрана и идите на налог. Све што сада треба да урадите је да додирнете Избриши или деактивирајте профил и можете званично да се опростите од Тхреадс.

Ако желите привремено да направите паузу, такође можете привремено да деактивирате свој Тхреадс налог уместо да трајно избришете налог. Да бисте то урадили, једноставно додирните Деактивирај уместо Избриши.

Избришите свој Тхреадс налог без жртвовања Инстаграма

Иако су многи дуго чекали ову промену, разочаравајуће је што не можете трајно да избришете свој Инстаграм а да не изгубите свој Тхреадс налог. Иако је мало вероватно да ћемо икада видети потпуно независне теме, надамо се да Мета може да усмери своје напоре ка побољшању мањих функција као што је опција промене вашег корисничког имена за Тхреадс без промене вашег Инстаграм корисничког имена.

  9 најбољих софтвера за аналитику производа за модерне СааС апликације