Шта учинити ако је потребно поправити или заменити ваш Нинтендо Свитцх

Неизбежно је да ћете у неком тренутку искусити хардверске проблеме са својим конзолама. Срећом, ако наиђете на проблеме са својим Нинтендо Свитцх-ом, процес резервисања званичне поправке код Нинтенда је једноставан, а можда чак и бесплатан.

Међутим, многи фактори одређују како ће процес поправке за ваш Нинтендо Свитцх функционисати, као што је статус гаранције ваше конзоле. Али, ако желите да поправите свој Нинтендо Свитцх, можемо вам помоћи.

Како пронаћи серијски број вашег Нинтендо Свитцх-а

Прва ствар на коју треба да будете свесни када желите да поправите свој Свитцх са Нинтендо-ом је како пронаћи његов серијски број. Ово је потребно током Нинтендоовог процеса поправке.

Генерално, можете пронаћи ознаку са детаљима серијског броја на самом прекидачу. Међутим, модел и марка ваше конзоле одређују где ће бити ова ознака. За оригинални Свитцх, серијски број је на бази конзоле. Али за ОЛЕД прекидач, он се налази испод постоља.

Алтернативно, кутија у којој је дошао ваш Свитцх, ако је купљена нова, имаће и серијски број. Али чак и са овим методама, серијски бројеви на вашем Свитцх-у могу временом избледети и нема гаранције да је серијски број кутије оригиналан. Срећом, постоји универзални начин да откријете серијски број ваше конзоле.

Да бисте пронашли серијски број свог Свитцх-а, без обзира на његов модел, укључите конзолу и пратите ове кораке:

 • На почетном екрану вашег Нинтендо Свитцх изаберите Системске поставке.
 • Испод опција са леве стране, означите Систем.
 • Изаберите Серијски бројеви.
  Учите од најбољих вирусних маркетиншких кампања да бисте повећали свест о бренду

Одавде ће серијски број ваше конзоле и батерије и Јои-Цон-а бити приказани на екрану. Међутим, иако овај метод функционише универзално, ако ваш прекидач не функционише или се неће укључити, мораћете да пронађете серијски број анализирајући своју конзолу или њену оригиналну кутију.

Проверите статус гаранције за Нинтендо Свитцх

Сада када знате серијски број вашег Свитцх-а, можете наставити са провером статуса гаранције ваше конзоле и резервисањем поправке. Важно је да унапред проверите статус гаранције вашег Свитцх-а као да је ваша конзола под гаранцијом, Нинтендо ће вероватно бесплатно поправити вашу конзолу.

Срећом, ако имате при руци серијски број свог Свитцх-а, процес провере статуса гаранције ваше конзоле је једноставан. Да бисте проверили статус гаранције вашег Свитцх-а, следите ове кораке:

 • Уђите на званичну страницу Нинтендо Репаир Центер у било ком претраживачу пратећи ову везу до Нинтендо.
 • У оквиру Провера статуса гаранције унесите серијски број свог Нинтендо Свитцх-а.
 • Изаберите Провери гаранцију.

У оквиру информација о гаранцији, Нинтендо ће затим пружити све детаље о статусу гаранције ваше конзоле, укључујући да ли је под гаранцијом и датум истека гаранције.

Нажалост, ако је ваша конзола ван гаранције, мораћете да платите поправку своје конзоле. Слично томе, оштећење екрана поништава гаранцију за ваш Свитцх, а поправке екрана нису покривене гаранцијом.

Међутим, можда би било вредно проверити нека уобичајена решења за проблеме са Нинтендо Свитцх пре него што резервишете поправку. На овај начин можете избећи све накнаде за поправку ако је ваша конзола ван гаранције.

Како да резервишете свој Нинтендо Свитцх за поправку

Ако сте одлучили да званично поправите свој Нинтендо Свитцх, са или без бесплатне цене која долази са гаранцијом вашег Нинтендо Свитцх-а, постоји неколико захтева које ћете морати да прођете унапред.

  Како приступити страници Мицрософт Едге абоут:флагс

Баш као да резервишете поправку за свој Јои-Цон или било који други аспект свог Свитцх-а, процес поправке захтева да приступите Нинтендо центру за поправке преко званична Нинтендо веб локација. Одавде можете започети процес поправке пратећи ове кораке:

 • Изаберите Старт Троублесхоотинг.

 • Пратите упутства на екрану и изаберите Покрени поправку система Нинтендо Свитцх.

 • Изаберите опцију испод Општег решавања проблема која најбоље дефинише грешку на вашем Нинтендо Свитцх-у.

 • Пратите водиче за решавање проблема на екрану за изабрани проблем и изаберите Започни поправку.

 • Унесите информације о производу, укључујући серијски број, вашег Нинтендо Свитцх-а и изаберите Настави.

Нинтендо центар за поправке ће вам тада навести накнаду за колико ће поправка коштати. Ако је ваш Свитцх под гаранцијом и није погођен оштећењем екрана, ове накнаде треба одустати. Да бисте потврдили поправку, изаберите Настави.

Сада ћете морати да унесете све личне податке релевантне за процес поправке и потврдите своје методе испоруке до и од центра за поправке. Када се ово заврши, потребно је да платите поправку. Али са плаћеном поправком и потврђеном испоруком, успешно сте резервисали поправку за свој Нинтендо Свитцх.

Поправите свој Нинтендо Свитцх на најефикаснији могући начин

Пратећи званичне кораке које је навео Нинтендо центар за поправке, можете гарантовати да фокусирате процес поправке за свој Свитцх на тачне захтеве. А с обзиром да Нинтендо аутоматски прилагођава колебање накнада, ако је ваша конзола под гаранцијом, можда ћете чак добити и снижење цене.

Иако образац за поправку може бити прилично дугачак и тачан, одабиром жељених метода испоруке и временског оквира, можете усавршити процес да буде најефикасније средство за вас. И то чини главобољу поправке поквареног хардвера још лакшом.

  Како да користите алатку за уређивање у Гоогле фотографијама за веб