Зашто је ДоорДасх деактивирао ваш налог?

ДоорДасх је америчка компанија за испоруку хране на мрежи која пружа одличну услугу грађанима САД. ДоорДасх пружа листу најбољих локалних ресторана из којих можете наручити храну, али такође олакшава сигурну и сигурну доставу наручене хране до вашег прага. Да ли сте корисник ДоорДасх-а и питате се зашто је ваш ДоорДасх налог деактивиран? Ако тражите више информација о томе, прочитајте овај водич до краја. То ће вам помоћи да разумете зашто не можете да се пријавите на ДоорДасх налог и да ли ДоорДасх онемогућава неактивност. Такође, научићете како да поново активирате ДоорДасх налог.

Зашто је ДоорДасх деактивирао ваш налог?

Наставите да читате даље да бисте детаљно сазнали зашто је ваш ДоорДасх налог деактивиран и како да поново активирате ДоорДасх налог.

Како можете направити нови ДоорДасх налог?

Ево водича како да направите нови ДоорДасх налог у неколико једноставних корака:

1. Преузмите и отворите свој ДоорДасх апликацију на вашем телефону.

2. Додирните Настави са е-поштом.

3. Пређите на картицу Пријављивање са врха.

4А. Пријавите се директно са својим Гоогле, Фацебоок или Аппле налогом тако што ћете додирнути било коју жељену опцију.

4Б. Или унесите своје име, е-пошту, број телефона и лозинку и додирните Пријави се.

5. Додирните Настави на следећем екрану да бисте омогућили праћење активности за добијање персонализованих понуда у апликацији ДоорДасх.

Овако можете направити нови налог на ДоорДасх-у.

Зашто не можете да се пријавите на свој ДоорДасх налог?

Можда постоји неколико разлога зашто не можете да се пријавите на ДоорДасх налог:

 • Тај ДоорДасх сервер или ваша интернетска веза не раде је очигледан узрок овог проблема.
 • Ваше корисничко име или лозинка могу бити погрешно унети. Проверите своју лозинку двапут пре него што покушате да се пријавите пошто је ДоорДасх осетљив на велика и мала слова.
 • Изненађујуће, овај проблем може настати и ако су време и датум на вашем телефону погрешно конфигурисани
 • То се такође може догодити када ваша апликација ДоорДасх није ажурирана.
 • Поред тога, ДоорДасх ће вас спречити да се пријавите ако користите ВПН, па га искључите да бисте избегли овај проблем.
  14 најбољих Елден Ринг стримера које можете пратити на Твитцх-у

Зашто Дасхер не ради?

Постоји неколико могућих разлога зашто апликација Дасхер можда не функционише, укључујући:

 • Дасхер сервер би могао да не ради или Дасхер апликација може да има грешку.
 • Укључили сте режим ниске количине података на свом паметном телефону.
 • Апликација није добила недавно ажурирање.
 • Кеш за вашу апликацију није обрисан.
 • Ваша Ви-Фи или мобилна веза за пренос података не раде исправно.

Зашто је ДоорДасх деактивирао ваш налог?

Ако имате ниску оцену, ниску стопу завршетка, превише притужби или почините још један прекршај. Ово су разлози због којих је ваш ДоорДасх налог деактивиран. Погледајмо детаљно:

Разлог бр. 1: лоше оцене купаца

Купци вас оцењују као ДоорДасх возача на скали од 1 до 5. Можда ћете бити деактивирани ако ваша оцена потрошача падне испод 4,2 звездице. Ако ваше поруџбине не буду испоручене на време, ако сте груби и непоштовани, и непожељни, или ако у поруџбини недостају ствари, могли бисте да добијете лошу оцену. Ако је ваш ДоорДасх налог деактивиран због лоше оцене купаца, требало би да будете обавештени.

Разлог #2: Ниска стопа извршења поруџбина

Имате опцију да одбијете било коју испоруку која вам се нуди преко ДоорДасх-а. Обавезни сте да завршите испоруку када је прихватите. Ваша оцена завршетка пати ако не завршите испоруку. Ваш ДоорДасх налог се деактивира ако ваша стопа завршетка падне на мање од 80%. Уздржите се од прихватања испорука које не можете да завршите.

Разлог #3: Превара или експлоатација система

Ово укључује следеће радње:

 • Давање нетачних информација особљу за подршку ДоорДасх-а или током процеса регистрације.
 • Користите исти број телефона за више налога или марки више налога за различите људе.
 • Отварање, једење или ометање испоруке или поруџбине купца.
 • Предузимање било које активности која угрожава перформансе ДоорДасх платформе или сервера наношењем штете, поремећаја, преоптерећења или оштећења.
 • Добијање приступа или покушај приступа било ком серверу или платформи ДоорДасх-а без овлашћења.
 • Кршење туђих ауторских права, жигова, пословних тајни, приватности или јавности.
  Како стилизовати табелу помоћу ЦСС-а за максимални утицај и бити примећени

Ово су разлози због којих је ваш ДоорДасх налог деактивиран.

Да ли ДоорДасх онемогућава неактивност?

Понекад. Морате задржати своје оцене потрошача и стопе завршетка на минимуму да бисте наставили са радом на ДоорДасх платформи. Након што прихвате најмање 20 поруџбина, Дасхерс са потрошачким рејтингом испод 4,2 или стопом извршења испод 80% могу бити подложни деактивацији. Требало би да си добро све док си на доброј позицији. Међутим, можда ћете доживети неке последице ако доследно одбијате поруџбину или нисте активни.

Зашто ДоорДасх паузира Ваш Дасх?

Возачима за ДоорДасх је дозвољено да прихвате или одбију било које наруџбине које се дају, а многи Дасхерс одлучују да се одрекну мање уносних поруџбина у корист чекања на уносније. Али то не значи да ДоорДасх неће охрабрити Дасхерс да прихвате више поруџбина и скрате време чекања за купце. Дасхерс који су више пута одбијали команде неко време добили су поруку: Обуставили смо вашу црту на 5 минута. Због тога је неколико налога за одустајање одговорно за паузирање вашег Дасх-а.

Колико дуго ДоорДасх држи ваш налог деактивиран?

Када се ваш ДоорДасх налог деактивира, ДоорДасх ће вам послати е-пошту и обавештење о апликацији чим се ваш ДоорДасх налог деактивира. Нека вам телефон буде на видику јер можете изгубити услугу док путујете. Све ДоорДасх деактивације су трајне осим ако не поднесете успешну жалбу. Поступак се дешава брзо и понекад без упозорења. Иако не можете да се жалите за све деактивације, имејл ће вас обавестити ако можете. Након тога, добићете упутства како да започнете процес.

  Како даљински контролисати било који ИР уређај са ХТЦ Оне

Можете ли тужити ДоорДасх због деактивације мене?

Да. ДоорДасх има право да испита вашу несрећу, али такође мора да је заврши брзо. Од њих се тражи да вам пруже конкретно образложење зашто се ваш налог не може поново активирати након њиховог упита. Можда ћете моћи да тужите ДоорДасх због незаконитог раскида ако корпорација није успела у било којој од ових области. Прочитајте овај чланак од почетка да бисте сазнали зашто не можете да се пријавите на ДоорДасх налог.

Може ли вас ДоорДасх деактивирати због ниске стопе прихватања?

Не, возачи који имају лошу стопу прихватања на ДоорДасх-у нису кажњени, али ће изгубити додатни новац. Ако возач има ниску стопу прихватања, неће добити толико захтева. Једини начин да свој налог доведете у опасност да буде деактивиран је ако не завршите наруџбине које прихватате.

Како можете поново активирати свој ДоорДасх налог?

Добићете обавештење у апликацији и путем е-поште када ДоорДасх деактивира ваш налог. Упутства ћете пронаћи у поруци е-поште ако можете да се жалите. Ако не видите опцију жалбе, идите на Добијте подршку и решавање проблема и кликните на везу која каже ова форма.

Дајте најбоље одговоре на сва питања и не заборавите да додате слике, аудио или видео који поткрепљују доказе. Не откривајте превише информација у вези са ситуацијом. Уместо тога, фокусирајте се на најважније информације.

 • Нећете имати прилику да оспорите своју деактивацију ако је то учињено због ваше лоше оцене потрошача. Само када сте оптужени за кршење Уговора са независним уговарачем, умешаност у превару, злоупотребу или кршење безбедности, можете да уложите жалбу.
 • Жалба се може обрадити за само две недеље. Током процеса жалбе, ДоорДасх би такође могао да ступи у контакт са вама. Ако вам се ДоорДасх не јави, ваша жалба је вероватно била неуспешна.

Овако можете поново активирати ДоорДасх налог.

Можете ли да отворите нови ДоорДасх налог?

Зависи. Политика ДоорДасх-а забрањује власништво над више налога. Према ДоорДасх-овој политици деактивације, ако имате неколико налога, ваш налог може бити угашен.

Ако покушате да отворите нови ДоорДасх налог, пожелећете другу адресу е-поште, други број телефона и другу локацију куће. Поред тога, можда ћете желети да откажете претходни налог и направите стратегију резервне копије у случају да ваш тренутни налог буде суспендован.

***

Надамо се да сте сазнали зашто је ваш ДоорДасх налог деактивиран и како да поново активирате ДоорДасх налог. Слободно нам се обратите са својим упитима и предлозима путем одељка за коментаре испод. Такође, реците нам шта желите да научите следеће.