11 најбољих ВордПресс АИ додатака 2023

ВордПресс АИ додаци вам помажу да оптимизујете и искористите пуни потенцијал ваше веб странице у аспектима у којима можда нисте добри, попут дизајна и кодирања. АИ додаци чине овај процес мање дуготрајним, тако да можете максимално искористити своју продуктивност.

Вештачка интелигенција је врућа тема. На крају крајева, мења скоро све око нас, укључујући ВордПресс — најпопуларније решење за управљање садржајем (ЦМС) тамо.

Није важно да ли сте кодер, менаџер пројекта или неко ко ради у истраживању и развоју; морате се ослонити на АИ да бисте брже обавили ствари. Побољшава ваш радни ток, чинећи вас ефикасним и продуктивнијим.

Али шта се дешава када комбинујете АИ и ВордПресс? Добијате најбољи начин да управљате својом ВордПресс локацијом са многим другим АИ функцијама које су вам на располагању, о чему може да сведочи листа додатака у табели испод!

Наслов

Опис

Истражите

Диви АИ

АИ асистент за брзу прављење ВордПресс сајта са Диви-јем.

Елементор АИ

Генеришите садржај, код и слике помоћу Елементор буилдера.

Ранк Матх СЕО

СЕО додатак побољшан вештачком интелигенцијом за оптимизацију и анализу на страници.

АИ Енгине

Приступите популарним АИ моделима, креирајте садржај и покрените цхат ботове.

Унцанни Аутоматор

Повежите 130+ апликација, интегришите АИ моделе за аутоматизацију сајта.

СхортПикел

Оптимизација слике заснована на вештачкој интелигенцији, СмартЦроп за центриране сличице.

10 Веб АИ асистент

Креирање садржаја помоћу вештачке интелигенције, СЕО побољшање за ВордПресс.

Тидио

Платформа за корисничку подршку са АИ са ЛИРО АИ цхатботом.

Линк Вхиспер

Аутоматизујте интерно повезивање са предлозима и извештајима вештачке интелигенције.

Куттера Веб Малваре Сцаннер

Скенер малвера који покреће вештачка интелигенција за безбедност ВордПресс-а.

Воицер

Претворите текст у говор користећи АИ са 275 гласова.

Да, већ постоји много одличних ВордПресс додатака и тема. Међутим, тражили смо најбоље АИ додатке за ВордПресс како бисмо вам пружили боље функције на располагању.

Па, зашто чекати? Хајде да детаљно погледамо најбоље ВордПресс АИ додатке.

Шта чини ВордПресс додатак АИ додатком?

Другим речима, шта је ВордПресс АИ додатак?

Ако се осврнемо на наше основе, ВордПресс додатак је додатак који можете да прикључите на своју ВордПресс локацију као што су ВордПресс СЕО додаци или искачући додаци. На тај начин добијате приступ додатним функцијама. На пример, своју веб локацију можете учинити е-трговином тако што ћете инсталирати додатак ВооЦоммерце.

Додатак за АИ ВордПресс, с друге стране, доноси АИ моћ Вордпресу. АИ додаци нуде нове функције, побољшану функционалност и аутоматизацију.

Ови додаци вештачке интелигенције могу вам помоћи да креирате јединствен садржај, побољшате оптимизацију претраживача или како се носите са корисницима своје веб локације користећи интеграцију ћаскања уживо. Многи ВордПресс АИ додаци вам помажу да дизајнирате и кодирате своју ВордПресс локацију.

Ако одете код службеника Складиште додатака за ВордПресс и потражите „АИ“, „ВордПресс АИ додаци“ или „Вештачка интелигенција“, наћи ћете резултате који садрже стотине додатака за сваки резултат.

Као кориснику ВордПресс-а, пролажење кроз листу одузима много времена и непрактично. И зато ћемо за вас навести најбоље ВордПресс АИ додатке. Ови додаци вам могу помоћи да урадите многе ствари, укључујући СЕО, оптимизацију слике, писање садржаја итд.

Сада, хајде да почнемо!

Диви АИ

Диви је добро позната тема и додатак у ВордПресс екосистему. Недавно су објавили свој поглед на АИ, тј. Диви АИ. То је помоћник вештачке интелигенције који вам помаже да направите ВордПресс сајт за неколико минута.

Као и оригинална Диви тема, Диви АИ се добро интегрише са ВордПресс екосистемом. Ради беспрекорно са Диви темама и креаторима страница. Олакшава Диви процес учења пружањем додатног контекста. Штавише, можете га користити за брзо генерисање садржаја и слика за своју веб локацију једним кликом.

Карактеристике:

 • Аутоматски генеришите садржај, слике или модуле једним кликом.
 • Генеришите слике аутоматски на основу контекста странице
 • Побољшајте постојеће слике тако да одговарају теми и стилу сајта
 • Пишите садржај помоћу Диви АИ или добијајте предлоге
 • Неограничена употреба за генерисање текста и слика
  Како променити број телефона на ВхатсАпп-у

Диви АИ је довољно паметан да разуме ваше захтеве. То ради тако што то учи са ваше веб странице. Контекст учи из имена, описа и садржаја ваше странице на тренутној страници коју уређујете. Такође можете генерисати комплетне модуле за своју веб локацију осим садржаја и слика.

Зашто би га добио?

Диви АИ је одличан избор за оне који имају Диви тему или користе његов програм за прављење Диви страница. Може додатно побољшати одличан Диви пакет који већ користите. Такође, можете изабрати Диви АИ за генерисање слика за вашу веб локацију.

Прицинг

Диви АИ је плаћени додатак, међутим, можете га испробати бесплатно!

Елементор АИ

Елементор АИ доноси снагу вештачке интелигенције на вашу веб локацију, омогућавајући вам да генеришете садржај, код и слике. Добро ради са Елементор буилдером јер оптимизује процес креирања сајта и може тренутно да напише прилагођени код, садржај и слике.

На пример, можете креирати прилагођени ЦСС код који додаје ефекте вашој веб локацији. Све што треба да урадите је да замолите Елементор АИ да га направи за вас користећи унос природног језика и он ће генерисати код за вас. И, баш тако, имате исправан код који ради на вашој веб локацији без писања ниједног реда кода.

Карактеристике:

 • Директно приступите АИ из области садржаја сваког виџета.
 • Напишите привлачну кратку копију за своје пословање
 • Преведите свој примерак на 26 језика једним кликом.
 • Измените слике једноставним упутствима
 • Напишите ХТМЛ и ЦСС код

Слично томе, можете писати садржај помоћу виџета за уређивач текста. АИ је паметан и пружа одличну копију која одговара гласу вашег бренда. Штавише, можете превести копију на 26 језика. Међутим, генерише само кратку копију. Дакле, ако желите да пишете постове на блогу, Елементор АИ није за вас.

Зашто би га добио?

Елементор АИ је згодан ВордПресс АИ додатак. Омогућава вам да направите убедљиву кратку копију која вам може помоћи да боље продајете. Штавише, можете лако генерисати слике, модификовати их и креирати варијације. На крају, можете да креирате прилагођени ХТМЛ и ЦСС код да бисте побољшали дизајн ваше веб странице ефектима који одговарају гласу и тону вашег бренда.

Прицинг

Елементор АИ долази у два пакета цена: АИ Стартер и АИ Повер. Ако имате веб локацију Елементор, можете је испробати пре куповине.

Ранк Матх СЕО

Ранк Матх СЕО је већ популаран ВордПресс СЕО додатак. Међутим, доспео је на листу најбољих ВордПресс АИ додатака због својих нових АИ функција које вам помажу да боље управљате СЕО-ом на страници на вашој веб локацији.

Када га инсталирате, можете отићи на било који блог или страницу и затражити од Ранк Матх Цонтент АИ да генерише наслов, везу, број медија и оптимизовани СЕО садржај.

Можете додати СЕО кључну реч на своју страницу са генерисаним оптимизованим СЕО садржајем. Ово ће вас коштати један кредит, али ће вам дати одговарајућу анализу АИ садржаја која наводи различите резултате за садржај странице. Можете га користити да побољшате свој садржај како бисте се боље рангирали. Штавише, такође анализира конкуренцију и пружа информације о цени по клику и количини за кључну реч.

Карактеристике:

 • Добијте одговарајуће СЕО препоруке
 • Моћни Цонтент АИ модул вам омогућава да сазнате више о свом садржају и побољшате га додатним кључним речима, побољшањима наслова, броја речи и још много тога.
 • Дајте препоруку за динамичку оптимизацију
 • Понудите предлоге паметних веза за боље цитате у свом садржају
 • Понудите обим претраге, цену по клику и информације о конкуренцији огласа

Такође добијате листу додатних кључних речи и честих питања које треба да укључите у свој садржај да бисте побољшали његове шансе да се боље рангира на Гоогле-у. Ако икада користите СурферСЕО, видећете да функционише слично. Међутим, не морате да напустите свој ВордПресс уређивач да бисте овде оптимизовали свој садржај.

Зашто би га добио?

Ранк Матцх СЕО је одличан додатак за СЕО. Додавање АИ садржаја постало је моћније јер вам омогућава да генеришете садржај и оптимизујете га за претраживаче. Дакле, ако сте блогер или писац, можете га користити за писање СЕО оптимизованог садржаја.

Прицинг

Ранк Матх СЕО је бесплатан за коришћење. Међутим, користи један кредит сваки пут када користите његову АИ функцију. Такође нуди плаћене планове.

АИ Енгине

Ако пажљиво приметите, већина ВордПресс АИ додатака је еволуција њиховог претходног ја. (Диви, Елементор и Ранк Матцх СЕО). Они додају нове АИ могућности свом постојећем решењу. Међутим, АИ Енгине је нови ВордПресс АИ додатак који вам омогућава да радите многе АИ ствари на вашој ВордПресс веб локацији.

  Како да погледате текстове песама на иПхоне-у, иПад-у, Мац-у или Аппле ТВ-у

АИ Енгине вам даје приступ популарним АИ моделима, укључујући ЦхатГПТ, ДаВинци, Мицрософт Азуре, итд. Када их интегришете користећи АПИ алатке, сада га користите за креирање садржаја за своју веб локацију. Штавише, можете генерисати слике за своју веб локацију тако што ћете пружати упите без потребе да напуштате своју веб локацију.

Карактеристике:

 • Могућност коришћења избора вашег АИ модела.
 • Нуди одлично АИ игралиште за извођење различитих акција.
 • Могућност покретања ЦхатГПТ цхат бота на вашој веб локацији.
 • Обучите своју вештачку интелигенцију да боље обавља неке задатке.
 • Конфигуришите и фино подесите понашање АИ

Његово АИ Плаигроунд је место где ћете проводити већину времена јер вам омогућава да урадите многе ствари, укључујући исправке, СЕО, преводе, попуњавање поља производа ВооЦоммерце и тако даље. Штавише, можете га користити за покретање ЦхатГПТ цхат бота на вашој веб локацији.

Зашто би га добио?

АИ Енгине је одличан избор за свестрани АИ алат за њихову веб локацију ВордПресс.

Прицинг

АИ Енгине је бесплатан за коришћење. Међутим, да бисте приступили свим његовим функцијама, морате набавити један од његових плаћених планова.

Унцанни Аутоматор

Унцанни Аутоматор је одличан ВордПресс АИ додатак који вам омогућава да управљате својом веб локацијом. Омогућава вам да повежете различите додатке, апликације и услуге директно са контролне табле без ослањања на услуге интеграције трећих страна као што је Запиер.

Карактеристике:

 • Лако повежите више од 130+ апликација и услуга.
 • Нуди једноставан визуелни градитељ без кода
 • Добијте приступ одличним АИ моделима и користите их према вашим захтевима.

Робусни додаци за аутоматизацију подржавају више од 130 додатака и услуга. То значи да можете да пренесете снагу АИ алата као што је Опен АИ на своју веб локацију. Једном када се повежете, можете да користите способност АИ модела за писање садржаја, креирање слика или покретање цхат бота на вашој веб локацији.

Зашто би га добио?

Унцанни Аутоматор вам омогућава да аутоматизујете своју веб локацију повезивањем на различите апликације и услуге. Као предузеће, можете га користити за повезивање са АИ моделима или услугама као што је ОпенАИ и побољшати садржај, слике и интерактивност корисника путем четботова.

Прицинг

Бесплатан је за коришћење, мада се можете одлучити и за плаћени план за додатне функције!

СхортПикел

СхортПикел је добро познати додатак за оптимизацију слика за ВордПресс. Недавно су додали СмартЦорп могућности – функцију са вештачком интелигенцијом која користи вештачку интелигенцију за креирање сличица на одговарајући начин.

АИ осигурава да је субјекат на сличици увек правилно центриран и исечен. Ово кориснику штеди доста времена.

Карактеристике:

 • Компримујте и оптимизујте слике чим буду отпремљене.
 • Подржава главне типове слика, укључујући ГИФ, ЈПГ и ПНГ.
 • Нуди конверзију слика
 • Креирајте увек центриране и исечене сличице користећи СмартЦроп могућности

Осим тога, СхортПикел аутоматски оптимизује и компримује слике. Једном инсталиран, аутоматски почиње да оптимизује слике када их отпремите. Такође можете масовно оптимизовати своје старе фотографије. Све у свему, СхортПикел је моћан додатак за оптимизацију слике који користи вештачку интелигенцију да изврши тежак задатак💪.

Зашто би га добио?

СхортПикел одговара потребама скоро сваке ВордПресс странице. Добро обрађује слике и обавља сав посао сам користећи АИ.

Прицинг

СхортПикел је бесплатан за коришћење иако бисте се морали одлучити за плаћени план да бисте истражили све његове карактеристике.

10 Веб АИ асистент

10 Веб АИ асистент је ваш најбољи пријатељ ако желите да креирате СЕО оптимизован садржај који се високо котира. Уз моћ вештачке интелигенције, можете писати садржај много брже, директно у класичном и Гутенберговом окружењу. Све што треба да урадите је да наведете наслов поста/странице да бисте генерисали нацрт чланка и садржај за вас.

Карактеристике:

 • Решите проблеме са СЕО-ом и читљивошћу помоћу вештачке интелигенције
 • Направите обрисе блог постова
 • Нуди 20+ шаблона садржаја
 • Побољшајте СЕО веб сајта помоћу вештачке интелигенције
 • Креирајте садржај, укључујући постове на блогу, саопштења за штампу, е-трговину, оглашавање итд.

Такође можете да га користите за размишљање🧠 идеја или писање прве верзије, коју можете ручно да уредите тако да одговара гласу и тону вашег бренда. Штавише, нуди и генераторе садржаја и шаблоне, дајући вам више алата за брзо креирање садржаја. ВебАИ Ассистант вам такође помаже да побољшате СЕО интеграцијом директно у популарне СЕО додатке, укључујући Иоаст СЕО.

Зашто би га добио?

Требало би да га набавите ако желите одговарајући ВордПресс помоћник за писање са АИ.

  Добијте све-у-једном предности Цибер Протецт Цлоуд-а уз Ацронис

Прицинг

Бесплатно је користити уз плаћени план за те додатне функције.

Тидио

Тидио је платформа за корисничку подршку са АИ која вам омогућава да пружите свеобухватну корисничку подршку на вашој веб локацији ВордПресс. Нуди свеобухватна решења, укључујући АИ интеграцију ћаскања уживо, аутоматизацију токова посла и управљање системима за продају карата путем е-поште.

Карактеристике:

 • Моћан ЛИРО АИ цхатбот који нуди одговоре попут људи.
 • Одмах одговорите купцима користећи АИ Репли Ассистант.
 • Долази са 35 унапред дефинисаних шаблона за ћаскање
 • Беспрекорне интеграције трећих страна

Тидио користи ЛИРО АИ цхатбот да покреће све и осећа се као човек. Тидио користи АИ Репли Ассистант, функцију коју покреће ОпенАИ, да побољша време одговора. Користећи га, власници предузећа могу одговорити на упите купаца једним кликом.

Зашто би га добио?

Ако тражите цхатбот високих перформанси за своју ВордПресс локацију, онда је Тидио одличан избор. Нуди беспрекорну интеграцију ВордПресс-а и лако се подешава.

Прицинг

Тидио нуди и бесплатне и плаћене планове. Међутим, бесплатни план има само 50 ограничења за разговоре уживо.

Помоћу Линк Вхиспер-а можете аутоматизовати интерно повезивање на вашој ВордПресс веб локацији уз помоћ вештачке интелигенције. Помаже вам да направите смислене интерне везе које су корисне за читаоце и СЕО рангирање.

Шаптач веза предлаже релевантне интерне везе док пишете користећи АИ. Шаптач веза скенира садржај сајта и само почиње да предлаже везе. Осигурава да се интерне везе упућују и на старе постове.

И, ако се фокусирате на неколико кључних речи, можете питати Линк Вхиспер-ову функцију аутоматског повезивања која аутоматски креира интерне везе за одређене кључне речи.

Карактеристике:

 • Добијте предлоге за интерне везе
 • Додајте циљну кључну реч да бисте направили боље интерне везе
 • Поправите неисправне везе, укључујући 404 странице
 • Добијте предлоге интерних веза са других сајтова у вашем власништву

Да бисте добили представу о томе како интерно повезивање функционише на вашој веб локацији, такође добијате одговарајући извештај о интерним везама да бисте видели структуру сајта и сазнали више о другим узбудљивим статистикама, укључујући напуштене постове, неисправне везе и грешке 404.

Зашто би га добио?

Интерно повезивање је сталан процес. Потребно је време и труд да се то исправи. Линк Вхиспер је за вас ако желите да АИ преузме контролу и уради бољи посао.

Прицинг

Линк Вхиспер долази са бесплатном верзијом са ограниченим функцијама. Њиховом потпуно функционалном додатку се може користити једнократно плаћање по сајту.

Куттера Веб Малваре Сцаннер

Са онлајн претњама које се развијају коришћењем вештачке интелигенције, од виталног је значаја да користите и скенер малвера који покреће вештачка интелигенција, као нпр. Куттера. То је одличан ВордПресс додатак са вештачком интелигенцијом који штити вашу ВордПресс локацију од црва, вируса, тројанаца, шпијунског софтвера и других злонамерних претњи.

Испод хаубе, Куттера користи АИ Сцан Енгине, који аутоматски скенира, открива и обрађује злонамерне претње, укључујући замагљени или злонамерни код.

Карактеристике:

 • Одличан АИ Сцан Енгине способан да идентификује различите врсте претњи.
 • Понудите статус црне листе.
 • Пружа детаљан извештај о истрази.

Када започнете скенирање, добићете комплетан извештај. Такође, можете да покренете скенирање директно са контролне табле ВордПресс-а.

Зашто би га добио?

Ако желите да заштитите своју ВордПресс локацију од злонамерних претњи и потребан вам је скенер малвера који покреће вештачка интелигенција, онда је Куиттера одличан избор.

Прицинг

Куттера нуди бесплатну верзију са ограниченом функционалношћу. За плаћену верзију, мораћете да набавите њену плаћену верзију, која почиње од 10 УСД месечно.

Воицер

Да ли ваши читаоци воле да слушају ваше постове на блогу? Ако то урадите, онда можете користити Воицер да аутоматизује претварање текста у говор. Користи вештачку интелигенцију за претварање текста у говор — покреће га Гоогле Цлоуд Платформ.

Карактеристике:

 • Подршка за 45 језика.
 • Нуди 275 гласова.
 • Потпуна контрола над излазним гласом, укључујући брзину репродукције, пол и висину говора.
 • Подржава модерне претраживаче, укључујући Сафари, Едге и Цхроме.

Воицер нуди одличне опције за кориснике, пружајући 275 гласова и 45 језика. Можете да прилагодите излаз променом пола, брзине репродукције гласа и висине говора.

Зашто би га добио?

Воицер је савршен ВордПресс АИ додатак за веб локације које желе аутоматски да конвертују текст у глас.

Прицинг

Воицер нуди само опцију плаћене лиценце.

Закључак

ВордПресс АИ додаци вам омогућавају да користите снагу вештачке интелигенције за побољшање управљања вашом веб локацијом. То може бити чет-бот са вештачком интелигенцијом или креатор интерне везе са вештачком интелигенцијом.

И, ако желите приступ модерним АИ моделима као што је ЦхатГПТ, увек се можете одлучити за ВордПресс АИ додатке који вам омогућавају да их повежете са својом веб локацијом, тј. Унцанни Аутоматор и АИ Енгине.

Ако одлучите да користите додатак АИ ВордПресс, имаћете следеће предности:

 • Побољшајте ефикасност
 • Бољи квалитет садржаја који се рангира
 • Боља корисничка подршка
 • Побољшано корисничко искуство
 • Штеде време

Могућности су бескрајне, а на вама је како да користите АИ да бисте уштедели време и побољшали профит.

Такође погледајте ове креаторе веб локација са вештачком интелигенцијом за креирање запањујућих веб локација за кратко време.