13 најбољих креатора мотивационог писма за вашу следећу пријаву за посао

Креатори мотивационог писма вам помажу да се брзо представите послодавцу и стимулишете њихово интересовање да прође кроз ваш животопис.

Већина оних који траже посао желе да минимизирају своје напоре у пријављивању за посао. Можда следите исти инстинкт док се пријављујете за посао. Неколико измена постојећег животописа да одговара позицији и спремни сте за рад.

Али ствари иду на југ када наиђете на поље обрасца које тражи пропратно писмо прилагођено радном месту. Пропратно писмо је суштински део сваке пријаве за посао, а иронија је да се она разликују за сваку позицију за посао.

Не брини! Ако прочитате овај чланак до краја, наћи ћете неке сјајне савете за писање пропратних писама. Штавише, такође ћете познавати најбоље произвођаче пропратних писама на мрежи који су вам доступни за спасавање.

Најбоље праксе писања пропратног писма 📃

Можете да напишете пропратно писмо од нуле или да користите алатку за прављење пропратног писма на мрежи да креирате аутоматизовано пропратно писмо. У оба сценарија, морате знати најбоље праксе и савете за писање или уређивање пропратног писма како бисте максимално утицали на послодавца.

Стручњаци препоручују коришћење произвођача пропратног писма да бисте направили задивљујући документ за неколико минута. Али немојте то још увек слати док не унесете неке измене. Пратите ове савете да бисте персонализовали документ:

 • Уводна реч би требало да буде привлачна.
 • Уверите се да пропратно писмо садржи сва релевантна искуства и вештине које поседујете за позицију.
 • Ако то већ нисте урадили, истакните шта можете да урадите за организацију ако менаџер за запошљавање одлучи да вас запосли.
 • Истражите компанију из екстерних извора и прођите кроз опис посла више пута. Профил компаније и опис посла помажу вам да напишете одлично пропратно писмо.
 • Уздржите се од додавања линкова друштвених медија и УРЛ-ова портфолија у пропратно писмо.
 • Прилагодите сваку изјаву тако да нико не може да сазна да сте користили генерички формат. На пример: „Ја сам способан за позицију вишег уредника технологије у издавачима АБЦ.“ Избегавајте генеричке изјаве, попут „Ја сам спреман за отварање у вашој организацији“.
 • Увек користите стандардне фонтове за пословно писање.
 • Позовите менаџера за запошљавање и компанију по њиховим одговарајућим именима.
 • Ваше пропратно писмо треба да покаже да се мање ради о вама, а више о њима.

Како вам креатори пропратног писма помажу?

Ево предности за које бисте можда желели да користите алатку за прављење пропратног писма на мрежи:

 • Форматира ваше пропратно писмо концизно и јасно.
 • Креатори пропратног писма на мрежи држе вас усредсређеним.
 • Не морате да одржавате различита пропратна писма за различите компаније и улоге. То би могао постати напоран задатак.
 • Креатори пропратног писма долазе са програмом за проверу граматике и правописа.
 • Ови алати вам штеде време постављајући вам неколико прецизних питања.
 • Неки онлајн портали нуде различите формате за различите улоге са специфичним садржајем пропратног писма.
 • Неколико онлајн произвођача пропратних писама такође вам даје приступ контролној табли за потребе праћења апликација.
  Како поправити црну тачку на екрану иПхоне-а

Ево најбољих креатора пропратног писма доступних на интернету. Искористите било који од њих да погодите у своју следећу пријаву за посао:

Настави одмах

Ресуме Нов Креатор мотивационог писма нуди вам награђивани алат за прављење пропратних писама на мрежи. Можете постати безбрижни ако почнете да користите овај алат за све врсте апликација за посао. Једноставан је за употребу и потребно је само 15 минута да се направи запањујуће пропратно писмо.

Интерфејс је веома једноставан за коришћење и у само неколико кликова можете добити пропратно писмо које би менаџери за запошљавање волели да прочитају. Има следеће карактеристике:

 • 9 различитих формата пропратног писма као што су савремени, наглашени, традиционални итд.
 • 21 професионални и привлачни дизајн шаблона за добро структуриран документ.
 • Аутоматска популација фраза и кључних речи специфичних за индустрију да бисте показали своје вештине.
 • Паметни савети за прилагођавање пропратног писма током фазе изградње.
 • Онлине алати за форматирање и уређивање пропратног писма.

Омогућава вам да преузмете пропратно писмо у ПДФ, Мицрософт Ворд и Плаин Тект формату. Међутим, морате купити план да бисте добили датотеку.

Зети

Ако вам је тешко да погодите одговарајуће речи и формате докумената да бисте написали пропратно писмо, вероватно ћете морати да испробате Зетијев састављач пропратног писма. Његов алат за пропратно писмо омогућава вам да креирате јединствена пропратна писма која представљају најбоље од вас.

Зети-јева платформа за паметно пропратно писмо креира га на такав начин да документ говори убедљиву причу уместо досадних реченица. Алат такође показује предлоге стручњака који се могу читати за употребу.

Можете постати сигурнији у своју пријаву за посао јер ваше пропратно писмо неће пропустити ниједно писмо за којим менаџери за запошљавање жуде.

Цоол Фрее ЦВ

Цоол Фрее ЦВ је популаран креатор пропратног писма са опцијом бесплатног преузимања ПДФ-а. Ако тражите мање функција, али бесплатно аутоматско пропратно писмо, испробајте овај онлајн алат.

Кориснички интерфејс (УИ) је прилично једноставан. Постоје 3 одељка која захтевају ваш допринос. Ово су ваши контакт подаци, прималац и садржај пропратног писма. Прва 2 одељка су прилично лака јер морате да попуните једноставне детаље. Попуните своје податке и податке о примаоцима.

Трећи део је тело пропратног писма. Можете или написати своје реченице или додати узорак пропратног писма. Узорак текста вас води кроз сугерисање шта да напишете у текстовима за чување места.

Висме

Висме нуди робустан алат за прављење мотивационог писма заједно са функцијама за уређивање садржаја и проналажење извора. Регрутера можете импресионирати задивљујућом графиком, иконама, облицима и дизајном докумената. Стога своје вештине можете показати и пропратним писмом.

На овом алату можете креирати различите облике пропратних писама. На пример, можете да генеришете пропратна писма у ЈПЕГ, ПНГ, ПДФ, ГИФ, МП4 и ПоверПоинт презентацијама. Такође вам омогућава да креирате везу за дељење на мрежи за своје пропратно писмо.

На порталу ћете пронаћи неколико десетина шаблона мотивационих писама. Изаберите један узорак документа који одговара профилу за који се пријављујете. Можете персонализовати документ и генерисати бесплатну ЈПЕГ слику документа.

  9 супер цоол апликација за улагање у америчке акције и ЕТФ-ове

Ресуме.ио

Ако вам треба брзо, али професионално пропратно писмо које вас савршено описује, можете покушати Ресуме.ио. Његов креатор мотивационог писма је паметан алат који обавља задатак креативног писања. На тај начин, можете започети са пријавом за посао брже него икад.

Његова креативна технологија вам даје предност у односу на ваше конкуренте у трци за пријаву за посао. Његов интуитиван алат за прављење пропратног писма нуди:

 • Замена дизајна мотивационог писма како бисте могли да изаберете онај који вас задовољава.
 • Тренутно форматирање и прилагођавање индустријским стандардима.
 • Направите више пропратних писама за различите послодавце са јединственим садржајем.

Мој савршени животопис

Мој савршени животопис је још један трендовски креатор мотивационог писма који долази са упутствима корак по корак. Дакле, уносом мало информација о вама и радној улози, можете добити пропратно писмо за посао за мање од 15 минута.

Портал чува бројне шаблоне пропратног писма са одговарајућим форматима и дизајном пословних докумената. Такође, можете одабрати узорке из широког спектра радних улога. Алат има уграђено спремиште вештина које можете лако да додате у свој документ.

Такође можете да ускладите изглед свог пропратног писма са изгледом свог животописа када користите алатку за прављење животописа и алатку за израду мотивационог писма из Ми Перфецт Ресуме.

Привоо

Ако желите да избегнете главобољу креирања прилагођених пропратних писама за различите послове или компаније, покушајте Привоо. Алат заснован на облаку вам омогућава да креирате пропратно писмо од нуле користећи најбоље шаблоне у индустрији или надоградите постојеће пропратно писмо.

Њени интерни стручњаци креирају пропратна писма са високим оценама која менаџери за запошљавање одобравају. Дакле, коришћењем шаблона са овог портала повећавате шансе да ваша пријава буде прихваћена. Алат нуди 4 различита формата докумената: подразумевани, уметнички, организовани и сервисно оријентисани.

Његово упутство корак по корак вас аутоматски води кроз све неопходне делове пропратног писма као што су заглавље, прималац, датум, поздрав, тело, позив на акцију и ближе.

Кицкресуме

Кицкресуме помаже вам да направите пропратно писмо које је прилагођено АТС-у. Такође користи напредно програмирање да креира пропратна писма пословног нивоа са оптималном читљивошћу и углађеним изгледом.

Његов бесплатни план вам даје приступ основном алату за уређивање, заједно са 4 основна шаблона пропратног писма. Можете користити функцију Испуни и дизајна у уређивачу пропратног писма за стварни задатак изградње.

Функција коректуре је доступна само уз плаћену претплату. Када завршите израду пропратног писма, можете да одете у одељак за преузимање да бисте генерисали ПДФ и Ворд датотеке. Такође можете послати пропратно писмо путем е-поште или сачувати копију на Гоогле диску.

Ресуме Гениус

Ресуме Гениус нуди разрађен алат за прављење пропратног писма. Такође вам даје приступ неколико примера пропратног писма у зависности од улоге у послу као што су рачуноводство, административни помоћник, софтверски инжењер, медицинска сестра и тако даље.

Алат на мрежи нуди 9 различитих категорија пропратних писама, попут једноставних, професионалних, креативних, модерних, итд. У овим категоријама ћете пронаћи бројне шаблоне пропратних писама. Штавише, можете одабрати различите дизајне као што су Цхицаго, Елегант, Еаси, Милано, Цоннери, Емпире Стате, итд.

Креатор мотивационог писма Гениус-а ће вам показати 8 узорака пропратног писма које препоручују стручњаци. Када направите свој избор, потребно је да одговорите на нека интуитивна питања током фазе изградње. Његов уграђени алгоритам осигурава да коначни документ садржи све потребне информације које регрутери желе у идеалном пропратном писму.

  ЕКСИФ РеНаме издваја податке о датуму и времену за преименовање фотографија [Windows]

ЦВсхапер

ЦВсхапер Интернет програмер пропратног писма је бесплатан алат. Међутим, његова најбоља карактеристика је да не морате да се региструјете за налог да бисте приступили алату. Стога, користите овај алат ако не желите да делите приватне податке са веб локацијама трећих страна.

Међутим, можете се пријавити и за бесплатан налог да бисте сачували пропратна писма на мрежи. Његов алат за изградњу има 4 секције. У сваком одељку морате да попуните онлајн формулар и пређете на следећи. Када кликнете на дугме за слање на последњој страници, пропратно писмо ће се појавити као ПДФ документ за штампање.

Ресумизер

Ресумизер је креатор пропратног писма на мрежи без регистрације. Можете користити његов алат за израду животописа за подударање животописа и пропратних писама. Алат нуди 25 шаблона пропратног писма које је могуће уређивати.

Када одаберете узорак пропратнога писма, постоји 8 корака за финализацију документа. У следећим корацима, мораћете да попуните податке за:

 • Контакт информације
 • Актуелни стручни подаци
 • Информације о новом послу
 • Вештине и особине
 • Избор текста
 • Додајте графички садржај
 • Изаберите боје и фонтове
 • Преузмите ПДФ

Пропратно писмо одмах

Цовер Леттер Нов је паметан креатор мотивационог писма заснован на облаку. Нуди неке најсавременије функције за уређивање мотивационог писма. Међутим, услуга је искључиво заснована на претплати. Можете бесплатно дизајнирати и нацртати цело пропратно писмо и направити снимак екрана. Али нећете моћи да преузмете приступачну Ворд или ПДФ датотеку осим ако не добијете плаћени план.

Алат ће вас водити кроз процес креирања пропратног писма. Цео ток посла укључује три корака:

 • Одабир шаблона мотивационог писма пословног нивоа.
 • Испуњавање свих детаља како алат предлаже на путу.
 • Прилагодите пропратно писмо у оквиру истог алата и преузмите документ.
 • Ливе Цареер

  Такође можете испробати Ливе Цареер ако тражите брзо пропратно писмо професионалног изгледа. Његово позадинско програмирање има неопходне кодове за креирање одговарајућег садржаја пропратног писма који регрутери одобравају.

  Све што треба да урадите је да изаберете радно место са листе и одговорите на нека основна питања о својој професионалној каријери. Алат форматира пропратно писмо на такав начин да прође кроз систем за праћење подносиоца захтева (АТС).

  Ливе Цареер не нуди бесплатно преузимање пропратног писма изграђеног на свом алату. Међутим, можете направити снимак екрана пропратног писма и сачувати га као датотеку слике.

  Завршне речи 👩‍🏫

  Сада знате коначну листу за најбоље креаторе пропратног писма која је доступна на мрежи. Кад год се пријавите за посао, приступите било ком од горе наведених портала да бисте креирали запањујуће пропратно писмо које вас чини неупоредивом снагом против ваших ривала.

  Такође можете брзо персонализовати аутоматизовани документ који је произвођач мотивационог писма креирао за вас. Само следите горе поменуте савете да бисте угланцали пропратно писмо како бисте лако импресионирали послодавца.

  За део животописа, ево листе бесплатних алата за креирање изванредног визуелног животописа.