14 алата за верификацију е-поште за чишћење ваше мејлинг листе

Верификација е-поште је процедура која, као што јој назив говори, потврђује валидност адресе е-поште.

Ботови, застареле адресе и адресе унете погрешно ће бити означени и уклоњени, а алати за верификацију е-поште ће вам помоћи да то постигнете.

Који је концепт иза овога? Дозволи да објасним.

Многи трговци е-поштом, посебно аматери, сматрају да је величина потенцијалних клијената е-поште од суштинског значаја и указује на успех кампање. Занимљиво, стварност је супротна. Снимање и неговање квалитетних потенцијалних клијената требало би да буде једина сврха маркетинга путем е-поште.

Безвредно је имати милион људи на вашој мејлинг листи ако ваша порука не пролази и они се не конвертују. Подаци ће бити искривљени и на различите начине ће утицати на повраћај улагања ако су неважеће или мртве адресе е-поште на листи.

Да бисте избегли да се непријатне адресе е-поште увуку на вашу листу е-поште, идите на алате за верификацију е-поште, који у најједноставнијем облику, инсталирају неколико контролних тачака за проверу података пре него што се региструју у бази података ваше компаније.

За верификацију е-поште систем ће тада тражити знакове упозорења у ДНС записима. Систем ће затим извршити коначну верификацију и уверити се да адреса е-поште није ни на једној листи блокираних. Ова процедура осигурава валидност сваке адресе е-поште на вашој листи за масовно слање.

Зашто је верификација е-поште важна?

Ево главних разлога зашто је верификација е-поште неопходна за ваше пословање.

То потврђује да су примаоци аутентични.

Осигурање да је свака е-пошта на вашој листи оригинална је примарно оправдање за коришћење услуге валидације е-поште.

Ваше стопе ангажовања имају тенденцију да расту

Стопе ангажовања могу да се повећају ако обезбедите да ваша листа има мање ботова и неважећих адреса.

Верификација е-поште смањује стопе посете само једне странице

Ваша репутација ће остати јака, а број одбијених е-порука ће остати низак коришћењем услуге за верификацију е-поште која ће вам помоћи да зауставите тешка одбијања.

Препознајте привремене адресе е-поште.

Вероватно сте направили налоге е-поште за једнократну употребу ако сте се икада пријавили за нешто да бисте искористили промотивне активности.

Срећом, многе услуге верификације е-поште могу препознати и ове привремене налоге. Одбачена адреса е-поште може се пронаћи помоћу различитих техника путем услуге валидације е-поште.

Предности верификованих листа е-поште

Имати листу верификованих имејлова поред себе нуди неколико предности од једне. Ево неких од очигледних.

Повећајте стопу испоруке

Стопа испоручивости првенствено је утицала на ефикасност маркетиншке кампање путем е-поште. Поред тога, можете уклонити све неисправне ставке из своје базе података чим их пронађете користећи проверене листе е-поште.

Побољшава и штити репутацију пошиљаоца

Кључна компонента за већину великих ИСП-а (провајдера интернетских услуга) је оцена репутације или повратна спрега. Провајдери поштанских сандучића гледају на вашу репутацију ако се ваша комуникација усмерава у пријемно сандуче или канту за нежељену пошту. Једна од најзначајнијих предности коришћења листа е-поште је да побољшава и штити репутацију пошиљаоца повећањем његовог резултата.

Зауставите превелике трошкове

Без коришћења најбоље проверене листе е-поште, ваша кампања е-поште ће вероватно почети скупљим техникама за тешко доступне клијенте.

Верификована листа е-поште даје позитивне резултате одмах. То даје боље резултате за труд, машту, време и новац који улажете у своје напоре за слање поште.

Карактеристике доброг алата за верификацију е-поште

Пре него што се одлучите за алатку за верификацију е-поште за своје предузеће, уверите се да нуди следеће функције.

Прецизност

Алат за верификацију е-поште који вам нуди бољи ниво тачности ће радити добро.

Врсте извршених верификација

Када бирате верификатор е-поште, имајте на уму своје потребе. Можете бирати између брзе, у реалном времену или масовне потврде.

Биће вам потребна рутинска групна верификација ако желите да произведете потенцијалне клијенте. Насупрот томе, желели бисте да потврдите са сваким претплатником да ли тражите регистрацију за билтен како бисте спречили лажно слање.

Интеграције које су биле подржане

Већина фирми користи различита решења за аутоматизацију е-поште. Због тога, решење за верификацију е-поште које одаберете мора бити једноставно за интеграцију са онима које већ имате.

Трајање испоруке резултата

Никада не треба да правите компромисе у погледу способности алата да брзо обавља задатке. Када масовно проверавате мејлове, то је најважније.

Софтверске потребе и компатибилност

Пре куповине проверите компатибилност алата са различитим уређајима. За вас је повољно ако ради са више уређаја јер је једноставнији за коришћење.

Сада када сте свесни основа верификације е-поште, хајде да наставимо и прођемо кроз листу најкориснијих алата за верификацију е-поште доступних на тржишту, који могу да осигурају да ваше маркетиншке листе буду без нежељених и ботираних е-порука.

ЗероБоунце

Уз поверење великих компанија као што су ТрипАдвисорс, АллСтате и Цомодо, ЗероБоунце је поуздан алат за верификацију е-поште. Алат подржава неколико интеграција и ефикасно указује на замке безвредне поште, адресе е-поште које се тешко одбијају и оне адресе е-поште које активно означавају долазне е-поруке као нежељене.

ЗероБоунце се такође може користити за откривање лажних, увредљивих е-порука и погрешно написаних адреса е-поште како би се осигурало да ваша компанија одржава тачну мејлинг листу.

Кључне карактеристике су следеће:

 • Верификација листе е-поште (појединачна и групна)
 • Интегришите АПИ за верификацију у реалном времену да проверите е-пошту пре него што их додате на листу е-поште
 • Додајте податке о клијентима као што су име претплатника, пол, геолокација и друго у имејлове
 • Омогућава беспрекорну интеграцију са популарним провајдерима е-поште и услугама
 • Елиминише дупле мејлове

МаилФлосс

МаилФлосс је аутоматска алатка за верификацију е-поште која се интегрише са мноштвом провајдера услуга маркетинга е-поште и омогућава вам да групно верификујете своју листу е-поште.

Имајући примарни циљ да аутоматизује процес верификације е-поште, МаилФлосс се добро слаже са врхунским провајдерима е-поште као што су МаилЦхимп, Дрип, ЦонвертКит, Сендинблуе и Маилерлите, да споменемо само неке.

Прецизно хвата неважеће, привремене е-поруке и дупликате е-поште без игнорисања замки нежељене поште. Алат је одличан у уклањању е-порука које тешко одбијају и такође потврђује синтаксичке грешке.

Неке од најбољих карактеристика МаилФлосс-а су следеће:

 • Верификација масовне листе е-поште
 • Аутоматско дневно чишћење за услуге емаил маркетинга
 • Прилагодите опције листе дозвољених и блокираних
 • Контролишите избрисане и одјављене листе е-поште.

Испразнити

Имајући моћну корисничку базу, Цлеароут је робустан алат за верификацију е-поште који користи неколико метода да се реши дуплих е-порука, непотребних тачака е-поште, као и привремених е-порука и подналога са ваше мејлинг листе.

Алат користи софистициране технике провере како би пронашао замке за нежељену пошту, тешко одбацивање, домене на листи блокираних и друге проблеме који утичу на стопу испоруке е-поште.

Цлеароут, корисна алатка за верификацију е-поште, укључује следећи скуп функција:

 • Верификујте више од милион е-порука у великим количинама
 • Тренутна верификација за брзу верификацију појединачних имејлова
 • РЕСТ АПИ-ји за верификацију е-поште у реалном времену у обрасцима
 • Ствара потенцијалне Б2Б потенцијалне клијенте за стратегије ширења
 • Интегрише се са пристојним бројем платформи за маркетинг путем е-поште

НеверБоунце

Покренут 2014. године, НеверБоунце је један од најприкладнијих алата за верификацију е-поште које ћете вероватно пронаћи. На НеверБоунце се ослањају хиљаде корисника, укључујући компаније као што су Убер, Делл и Харвард Бусинесс Сцхоол, које имају огромно поверење у његове могућности чишћења листе е-поште које су готово поуздане.

Алат верификује адресу е-поште у реалном времену, што беспрекорно идентификује валидност адресе е-поште и одбацује нелегитимне.

Као и други алати на листи, можете верификовати појединачне е-поруке и листе е-поште у групном облику. За ово, НеверБоунце потврђује сервере е-поште и такође елиминише дупле адресе е-поште заједно са свим преовладавајућим синтаксичким грешкама. НеверБоунце такође може да утврди да ли су домени е-поште активни или су стављени на црну листу.

ДеБоунце

Нудећи директну интеграцију са више од тридесет провајдера сервера е-поште, ДеБоунце је искусна платформа за верификацију е-поште која помаже да се интегрише функционалност мотора за валидацију директно у ваше ЦРМ, ЕСП и обрасце за веб локацију. Платформа је брза и пружа прецизне резултате, било да се валидирају адресе е-поште на велико или користећи АПИ.

Штавише, његов моћни механизам за обогаћивање података помаже у откривању детаља као што су пуно име и аватар масовне адресе е-поште за оне који долазе као АПИ захтеви.

ДеБоунце се фокусира на минимизирање стопе одбијања е-поште, а то постиже елиминацијом адреса е-поште од провајдера е-поште за једнократну употребу, оних које приказују грешке у синтакси, као и дупле уносе.

КСВерифи

Направљен да испуни потребе дигиталних маркетиншких стручњака, КСВерифи је дизајниран да побољша испоруку е-поште у сценаријима онлајн маркетинга. Алат минимизира превару, смањује притужбе на нежељену пошту и елиминише тешке одбијања, истовремено осигуравајући да је корисничко име регистровано на домену.

КСВерифи укључује центре података са седиштем у ЕУ, који су поуздани и поуздани и нуде темељну заштиту од лажних активности.

Оно што је симпатично је чињеница да нуди стотине бесплатних верификација е-поште. Међутим, ако имате огромну листу адреса е-поште за верификацију, функција групне обраде ће вам помоћи.

Могуће је превући и испустити мејлове директно на платформу да бисте их верификовали или их отпремили помоћу ФТП-а. Такође можете укључити АПИ директно у образац за е-пошту да бисте ухватили неважеће адресе е-поште у реалном времену.

Верифалиа

Верифалиа је алатка за тестирање е-поште заснована на облаку која нуди АПИ за програмере да их укључе у веб странице како би потврдили адресу е-поште пре него што их додају на мејлинг листу. Алат такође може да изврши верификацију листе е-поште која може тачно да потврди е-пошту без слања поруке.

Иако Верифалиа није толико популарна као други алати за верификацију е-поште поменути у прегледу, она укључује низ популарних функција као што су свеобухватна провера синтаксе, провера домена/МКС/ДНС-а, откривање замке безвредне поште, откривање сервера за свеобухватне поруке, провера доступности поштанског сандучета, једнократна употреба откривање е-поште и још много тога.

Више од тридесет пет хиљада клијената широм света користи Верифилију да провере постојеће поштанско сандуче како би смањили стопу посете. Алат за верификацију е-поште је у складу са најјачим светским законима о приватности података како би се осигурала снажна безбедност.

КуицкЕмаилВерифицатион

Хајде да погледамо КуицкЕмаилВерифицатион, један од најприступачнијих алата за верификацију е-поште овде на листи. Нуди услуге верификације е-поште стартап компанијама, компанијама са листе Фортуне 50 и хиљадама других компанија различитих величина које се заклињу у његову изузетну тачност и брзу брзину обраде.

Брза верификација е-поште може ухватити кривце са постојећих листа адреса е-поште и такође може извршити верификацију адресе е-поште у реалном времену захваљујући свом АПИ-ју.

Алат вам омогућава да отпремите листу е-поште у ЦСВ формату, а такође имате опцију да увезете листу претплатника директно од провајдера услуге е-поште.

КуицкЕмаилВерифицатион омогућава стотину верификације е-поште бесплатно, док нуди приступ функцијама као што су подршка за више формата за отпремање, технологија против сиве листе, детаљни извештаји о верификацији и шифровано складиште, након чега морате да преузмете једну од његових премиум претплата.

МиЕмаилВерифиер

Нудећи модел цена по принципу „плати док идеш“, МиЕмаилВерифиер ће се показати као најбољи алат за верификацију е-поште ако не морате доследно да шаљете услуге верификације е-поште. Овај алат за масовну верификацију е-поште нуди услуге за уклањање неважећих адреса е-поште, замки нежељене поште, злоупотребе или лажних адреса е-поште.

Он елиминише све друге врсте нежељених адреса е-поште које претрпавају вашу листу е-поште и испоручује ажурирану листу е-поште без нереда како би се повећала могућност испоруке е-поште стварним људима.

МиЕмаилВерифиер укључује све неопходне функције које ћете очекивати у било којој алатки за верификацију е-поште и нуди АПИ у реалном времену за испоруку кратког времена за откривање адреса е-поште засноване на улогама и откривање замке нежељене поште.

Опсежна листа функција МиЕмаилВерифиер-а је следећа:

 • Токсични верификатор домена
 • Откривање замке за нежељену пошту
 • Верификатор синтаксе
 • Провера домена/МКС записа
 • Свеобухватна провера е-поште
 • Детекција налога улога
 • Бесплатна провера е-поште домена
 • АПИ високих перформанси у реалном времену
 • Детаљан СМТП одговор
 • Детекција домена на сивој листи

Емаилабле

Раније позната као ДатаВалидатион, Емаилабле је моћна платформа за верификацију е-поште која се без напора ослобађа свих лоших и мањкавих адреса е-поште како би побољшала ваше резултате маркетинга путем е-поште. Емаилабле фаворизују велике организације, а индивидуални трговци га лако допадају да изврше појединачну и групну верификацију е-поште.

Емаилабле нуди свеобухватан АПИ који се може интегрисати у вашу веб локацију или апликацију да бисте добили резултате верификације е-поште у реалном времену. Алат прави резервну копију детаља о верификацији е-поште и других података у Гоогле Цлоуд-у како би осигурао високу скалабилност, ниско кашњење и глобалну доступност.

Емаилабле је похвалан због своје наменске корисничке подршке која ради нон-стоп да реши све упите. Штавише, нуди широку базу знања за клијенте како би себи помогли да пронађу прави одговор на сва питања која им падну на памет.

МиллионВерифиер

У власништву Тамаша Сабоа, МиллионВерифиер је изузетно поуздан алат за верификацију адреса е-поште са највећом прецизношћу, а да не направите рупу у вашем џепу.

Алат нуди верификацију листе е-поште, групни верификатор е-поште, АПИ за верификацију е-поште и аутоматску верификацију е-поште на једном месту. Осим што је приступачан, алат је једноставан за коришћење и такође нуди корисничку услугу у реалном времену путем ћаскања.

МиллионВерифиер је наоружан широким спектром алата, укључујући верификатор е-поште, анализатор кодова одбијања, претварач слика, ХТМЛ шаблоне е-поште и монитор листе блокираних.

Услуге које нуди МиллионВерифиер су следеће:

 • Чишћење старих листа е-поште
 • Верификујте нове е-поруке у реалном времену
 • Блокирајте привремене/једнократне е-поруке
 • Свеобухватна провера е-поште
 • Верификација листе е-поште у ЦСВ формату
 • Интегратион Суппорт
 • Аутоматска верификација е-поште

Боунцер

Сматра се да Боунцер води на тржишту верификације е-поште са једноставном и моћном услугом валидације и испоруке е-поште коју нуди корисницима. То чини масовну верификацију е-поште и верификацију АПИ-ја примарним понудама које садрже политику нулте застоја.

Боунцер настоји да постигне своју мисију побољшања сценарија комуникације од човека до човека успостављањем е-поште као медија од највећег поверења.

Да би проширио своје услуге у сегментима малих и средњих предузећа и побољшао стопу испоруке е-поште, нуди неколико врхунских функција, укључујући проверу токсичности е-поште и комплет за испоруку.

Такође пружа огромну библиотеку интеграција које нуде алате за аутоматизацију маркетинга, маркетинг путем е-поште и продају. Стопа прецизности алата је импресивна, тако да корисници не морају да се плаше губитка потенцијалног потенцијалног клијента, а његове услуге су поуздане и потпуно безбедне.

Неке од напредних функција Боунцер-а су следеће:

 • Прилагођене скалабилне услуге као што су паралелна обрада, већа ограничења брзине итд
 • Уобичајено откривање жалиоца
 • Лоша детекција домена
 • Откривање нежељених кључних речи
 • Откривање налога на основу улога
 • Свеобухватна детекција налога
 • Процена одбијања
 • Провера токсичности

Снов

Основан 2017. године, Снов се појавио као платформа на једном месту која нуди корисне алате за генерисање потенцијалних клијената и маркетинг путем е-поште. Делује као шарм јер нуди брз и поуздан начин за верификацију појединачних адреса е-поште, као и листа е-поште које пружају поуздани верификатори е-поште.

Ова свеобухватна алатка користи напредне технике свих врста као што су подударање синтаксе, свеобухватна адреса, бесмислица, МКС запис, постојање домена и провере бесплатне поште, као и СМТП аутентикација како би се осигурало да ваша листа е-поште не садржи било који облик нетачне е-поште адреса.

Доступан као веб апликација, АПИ и као додатак за Цхроме, можете да користите алатку да елиминишете е-поруке које се одбијају, замке за нежељену пошту и е-поруке са ниским резултатом са своје листе е-поште.

Осим што нуди алате за верификацију листе е-поште, такође вам омогућава да извезете листе е-поште у форматима ЦСВ, КСЛСКС или Гоогле Схеетс и користите их за постављање бесплатних кампања е-поште директно са платформе.

Проофи

Пре него што завршимо, одвојимо тренутак да проверимо Проофи, изванредну алатку за верификацију е-поште која својим клијентима пружа брзе и једноставне услуге верификације е-поште како би могли да побољшају своју стопу конверзије.

Проофи нуди моћан АПИ за верификацију е-поште за веб локацију, који корисници могу искористити да верификују адресе е-поште из мобилне апликације или веб апликације корисника.

Алат тачно проналази све адресе е-поште које садрже неважеће и неактивне домене и идентификује оне адресе које прихватају е-пошту без означавања као нежељене.

Алат одбацује неважеће и дуплиране адресе е-поште како би осигурао да добијате само позитивне потенцијалне клијенте у облику е-поште. Проофи се такође може интегрисати са неколико апликација независних произвођача за пружање услуга у реалном времену.

Неке од функција које обавља Проофи су следеће:

 • Управљање листом е-поште
 • Синтак Цхецк
 • Верификација једне е-поште
 • Валидација сервера поште
 • Провера домена
 • ДЕА-Детекција
 • Свеобухватна детекција сервера
 • Групна верификација е-поште

Закључак

Овде долазимо до краја скупа неких од постигнутих алата за верификацију и валидацију е-поште којима верују велике компаније. Коришћење алатке за верификацију е-поште је релевантно ако желите да побољшате своју маркетиншку игру, побољшате повраћај улагања за своје кампање и смањите стопе посете е-поште.