Како да променим свој Убер аутомобил у бицикл

Убер је једна од најбољих платформи за зараду док истражујете град. Такође га можете назвати једним од најбољих места за возаче са пуним радним временом и бочне преваре. Ако тражите флексибилно радно време, морате покушати да возите и достављате за Убер или Убер Еатс да бисте допунили свој приход. Ако се суочите са било каквим проблемима у вези са захтевима за бицикле Убер Еатс и нисте сигурни како да промените тип возила у Убер Еатс, овај чланак је за вас. Одговорићемо на ваша најчешће постављана питања као што су како да променим свој Убер аутомобил у бицикл и да ли можете да возите бицикл у Уберу. Уронимо одмах!

Како да променим свој Убер аутомобил у бицикл

Наставите да читате даље да бисте пронашли кораке који детаљно објашњавају како да променим свој Убер аутомобил у бицикл са корисним илустрацијама за боље разумевање.

Како додати возило у Убер?

Потребно вам је само возило да бисте возили и зарадили уз Убер. Да бисте своје возило додали у Убер, морате да пратите доле наведене кораке:

1. Отворите Убер возач апликацију на вашем телефону.

Напомена: Уверите се да сте пријављени на свој налог.

2. Додирните икону хамбургера у горњем левом углу.

3. Затим додирните опцију Рачун у опцијама менија.

4. Додирните Возила са врха.

5. Сада додирните ДОДАЈ ВОЗИЛО.

6. Унесите информације о свом возилу, као што су марка, модел и број регистарске таблице, и додирните Настави.

  8 начина да обезбедите следећи зум видео позив

7. Затим тапните на Књига регистрације возила и доставите потребне документе возила.

8. Након достављања потребних докумената о возилу, књига регистрације возила ће бити довршена и одобрена.

9. Када испуните преостале услове, ваше возило ће бити одобрено и додато на ваш Убер налог возача.

Како променити тип возила у Убер возачу?

Можете да промените тип свог возила у Убер Дривер тако што ћете додати ново возило и изабрати га као подразумевано у апликацији Убер Дривер. Да бисте то урадили, следите горе наведене кораке. Морате да сачекате да Убер верификује ваше документе. Када процес верификације буде успешан, ваш нови тип возила ће бити додат у Убер.

Могу ли да возим бицикл у Уберу?

Да. Убер аутомобили су најчешћи избор возача. Међутим, са повећањем саобраћаја у градовима, повећане су гужве и време путовања у већим возилима. Да би уштедели време, возачи су почели да траже бицикле за своје вожње који могу најпогодније да возе прометним/блокираним путевима. Дакле, желели бисте да возите бицикл у Уберу и прихватите више вожњи. Убер вам даје предност или могућност да додате свој бицикл у Убер. Питате се како то учинити? Наставите да читате да бисте сазнали!

Могу ли да извршим Убер доставу бицикла?

Да, можете извршити доставу Убер бицикла. Убер вас не ограничава на само једно средство за испоруку артикала. Да ли желите да испоручите за Убер? Само зграбите кључеве од аутомобила, бицикла или бицикла, или само обујте ципеле. Дакле, можете да испоручите за Убер уживајући у вожњи бициклом или чак у шетњи.

Који су захтеви за Убер Еатс Бицицле?

Ако планирате да испоручите храну за Убер Еатс, једноставно вам је потребан бицикл, торба и мобилни телефон са апликацијом Убер Дриверс. Најистакнутија брига мора бити оно што Убер Еатс захтева за бицикле. Опустити! Они немају никакве посебне критеријуме. Мора да је бицикл, то је то. Без обзира да ли је у питању друмски или планински бицикл, или било који други бицикл. Такође можете да возите туђи бицикл за доставу! Не оптерећујући се захтевима Убер Еатс за бицикле, можете једноставно да додате било који бицикл у апликацију Убер Дриверс и почнете да испоручујете храну док радите кардио и истражујете град. Дакле, узмите своју торбу и бицикл и почните са испоруком.

  Како да надгледате употребу мреже на Доцк-у вашег Мац-а

Како да додам бицикл у Убер?

Убер вам омогућава да возите било које возило на платформи – аутомобил, ауто-рикшу, бицикл или чак камион. Дакле, ако желите да возите бицикл у Уберу, можете га лако додати у Убер пратећи ове основне кораке:

1. Покрените апликацију Убер Дривер на свом телефону.

2. Додирните Регистрација на екрану добродошлице.

3. Наведите потребне детаље и додирните Настави да бисте креирали нови налог Убер возача.

4. Сада изаберите Убер Мото да возите мотоцикл или скутер на Уберу и додирните Настави.

5. Додирните Иди на следећи корак.

6. Скенирајте и отпремите документе као што су ваша фотографија, возачка дозвола и ПАН картица. Након сваког успешног отпремања, додирните Иди на следећи корак.

Напомена: Скенирајте све наведене документе јасно и отпремите ове скениране снимке чак и ако су означени као опциони.

7. Када отпремите потребне документе за преглед, додирните Иди на статус налога.

8. Изаберите жељени језик и додирните Настави.

9. Отпремите скенирање одређених других докумената за захтеве возача. У наредна 24 сата, Убер ће прегледати и верификовати ваше отпремљене документе.

10. Када је процес верификације успешан, отпремите документе за захтеве возила.

Напомена: Документи који се сада морају учитати су осигурање возила, уверење о здравственој способности и потврда о регистрацији.

Када Убер одобри све ваше документе, спремни сте да возите бицикл у Уберу. Спремни сте да прихватите свој први захтев за вожњу!

Како променити тип возила у Убер Еатс-у?

Да ли сте планирали да возите бицикл у Уберу за испоруку док сте се пријавили за Убер и сада се питате како да променим свој Убер аутомобил у бицикл за доставу? Не брини! Покрили смо вас. Можете посетити Убер центар за помоћ да промените тип свог возила у Убер Еатс-у. Овде можете попунити и послати образац. Пре него што затражите промену типа возила, прочитајте све тачке наведене на веб локацији.

  Како да проследите ИоуТубе видео са пречицама на тастатури

Такође можете да направите нови Убер Еатс налог и изаберете жељене типове возила, као што су Убер Мото, Убер Ауто, Власник аутомобила, Возач аутомобила, итд. уз помоћ горе наведених корака.

Напомена: Режим испоруке ходачем је доступан само ако сте регистровали режим Бицикл.

Како да променим свој Убер аутомобил у бицикл?

Ако сте купили нови бицикл и планирате да возите бицикл у Уберу, можда ћете потражити решење да промените свој Убер аутомобил у бицикл. Једини познати начин да то урадите је да контактирате Убер подршку. Следите горенаведену методу да бисте ступили у контакт са тимом за подршку Убер-а и послали захтев за промену путем доступног обрасца за подршку.

Како прећи са аутомобила на бицикл Убер?

Замена конвенционалног аутомобила бициклом Убер је једно од најчешћих питања корисника. Можете се обратити Уберовој подршци и она вам може помоћи да пређете са аутомобила на бицикл на Уберу. Можете их контактирати на 800-593-7069. Контактирајте овај број и пренесите свој захтев за промену методе Убер Дривер са аутомобила на бицикл. Овај број је запослен 24×7.

***

Надамо се да смо успели да разјаснимо све ваше недоумице о томе како да променим свој Убер аутомобил у бицикл. Поред тога, надамо се да смо обезбедили неопходне детаље о томе како да промените тип возила у захтевима Убер еатс и Убер еатс за бицикле. Молимо вас да оставите све додатне упите и своје драгоцене повратне информације у одељку за коментаре. Испробајте ово и постаните ваш шеф уз Убер. Срећна вожња!