Објашњење ИоуТубе-овог Премиум породичног плана

Кључне Такеаваис

 • ИоуТубе нуди премијум породично чланство које вам омогућава да делите исте погодности, као што су гледање без огласа и репродукција у позадини, са целим домаћинством.
 • Породично чланство ИоуТубе Премиум вам омогућава да свој индивидуални налог очувате приватним, тако да други чланови не могу да приступе вашим претплатама, историји гледања, преузимањима, видео снимцима који им се свиђају, препорукама и плејлистама.
 • Можете да додате до пет додатних чланова у ИоуТубе Премиум породични план и они не морају да буду повезани све док сви живите у истом домаћинству. Нажалост, не постоји годишњи план за породично чланство.

Велике су шансе да ви и остали чланови вашег домаћинства волите да користите ИоуТубе. Али ако не можете да приуштите више појединачних ИоуТубе Премиум планова, постоје добре вести. ИоуТубе нуди премијум породично чланство које можете да делите са целом породицом.

Ако сте чули за ИоуТубе Премиум, биће вам драго да сазнате да породично чланство нуди исте импресивне погодности, као што су гледање без огласа и репродукција у позадини. Па шта чекате? Читајте даље да бисте сазнали шта је ИоуТубе Премиум породични план.

Шта је ИоуТубе Премиум породично чланство и како функционише?

Једноставно речено, породични план је ИоуТубе Премиум чланство које можете да делите са неколико различитих корисника. Поред тога, то такође значи да ћете сви уштедети новац дељењем једне месечне уплате. Појединачна ИоуТубе Премиум претплата кошта 13,99 УСД месечно, док породично чланство кошта 22,99 УСД месечно.

  Савладавање КСПатх-а у Селену: Како лоцирати елементе

Најбољи део породичног чланства ИоуТубе Премиум је то што, иако делите чланство са више корисника, ваш индивидуални налог остаје приватан.

Дакле, нико од осталих чланова плана не може да види или приступи вашим претплатама, историји гледања, преузимањима, видео снимцима који им се свиђају, препорукама и плејлистама.

Поврх тога, ви и други чланови можете да делите додатне услуге као што су Гоогле породични календар, Гоогле помоћник, Фамили Кееп и ИоуТубе Мусиц. Поред тога, можете да делите своје плаћене апликације, филмове и друго помоћу Гоогле Плаи породичне библиотеке.

Колико налога можете да додате у ИоуТубе Премиум породични план?

Породични пакет омогућава вама и пет додатних чланова приступ свим погодностима ИоуТубе Премиум-а. Сви чланови који желе да се придруже морају да имају више од 13 година. Међутим, можете да додате некога млађег од 13 тако што ћете отворити налог у њихово име и дозволити им да користе ИоуТубе са Гоогле налогом под надзором.

Јутјуб наводи да сви чланови породичног плана морају да живе у истом домаћинству. Међутим, не морате буквално бити повезани. Све док сви живите под истим кровом као главни менаџер породице, свако може бити део вашег породичног плана. То значи да ако живите у имању заједно са групом људи, можете да делите приступ са својим цимерима.

Да ли ИоуТубе Премиум породично чланство нуди годишњи план?

Пријављивањем за годишњи план можете уштедети новац на дуге стазе у поређењу са месечним плаћањем. Нажалост, тужна вест је да не постоји годишњи план за породично чланство. Тренутно се годишњи план нуди само за појединачни ИоуТубе Премиум план.

  Како пронаћи некога на ОнлиФанс путем е-поште

Упркос недостатку годишњег плана, ИоуТубе Премиум породични план нуди једномесечну бесплатну пробну верзију коју ви и сваки други члан можете да искористите.

Како се регистровати за ИоуТубе Премиум породично чланство

Сада када знате шта је ИоуТубе Премиум породични план, како да се региструјете? Пратите једноставне кораке у наставку да бисте почели да подешавате своје чланство.

 • Отворите ИоуТубе и кликните на слику профила.
 • Изаберите Куповине и чланства.
 • У оквиру Понуде са ИоуТубе-а видећете Премиум—кликните на Сазнајте више. (Ако сте се већ раније пријавили за индивидуално или студентско чланство, изаберите Набави породични план да бисте надоградили своје чланство.)
 • Сада можете да кликнете на дугме Набавите ИоуТубе Премиум или Уштедите новац уз породични или студентски план испод. Обе вас воде до исте три опције чланства.
 • Изаберите опцију породичног плана и кликните на Потврди.
 • Да бисте довршили куповину, све што треба да урадите је да додате начин плаћања и адресу за обрачун. Ако ваши подаци о плаћању буду прихваћени, добићете имејл са потврдом у којој вам желимо добродошлицу у ИоуТубе Премиум породично чланство.
 • Кликните на Започните у е-поруци да бисте почели да управљате породичним планом.
 • Као главни менаџер породице, можете да шаљете позиве људима да се придруже групи за породицу. Позивнице се могу слати помоћу њиховог имена, е-поште или броја телефона ако користите мобилну апликацију ИоуТубе.

  Поред тога, можете додатно да измените подешавања породичног дељења додавањем или уклањањем чланова у свој ИоуТубе Премиум породични план, отказивањем позивница и брисањем целе породичне групе.

  Поделите ексклузивне функције ИоуТубе Премиум-а са целим домаћинством

  Сада када знате шта је ИоуТубе Премиум породично чланство, шта вас спречава да се региструјете? Чланство је приступачно, а процес подешавања је једноставан, тако да нема изговора да не делите предности ИоуТубе Премиум-а са породичним пакетом.

    Како подесити подешавања Мотион Сенсе на Гоогле Пикел 4 и Пикел 4 КСЛ