Придружите се ових 10 Маркетплаце партнерских програма да зарадите новац

Да ли желите да повећате свој приход уз помоћ придруженог маркетинга? Да ли планирате да наставите са партнерским програмима на тржишту? Па, ево нешто што може помоћи.

Партнерско програмирање је стекло огромну популарност током година, са новим могућностима за упозорење блогерима. Постао је извор пасивног прихода за блогере промоцијом производа на тржишту.

Отворите бескрајан ток месечног прихода промовисањем ових реномираних тржишта својим корисницима, што ће их несумњиво натерати да се враћају по све више и више.

Ево неких придружених програма на тржишту који могу помоћи блогерима да зараде.

Цреативе Маркет

Цреативе Маркет је продавница на једном месту за куповину дигиталне робе за личне и комерцијалне пројекте.

Осим што је одлично тржиште, он води прилично великодушан партнерски програм који вам плаћа 15% провизије од сваке продаје коју упутите. Након регистрације, генерише се ваш јединствени идентификатор препоруке, који можете да делите на свом блогу/веб сајту и одмах почнете да монетизујете свој саобраћај.

Цреативе Маркет тврди да врхунски филијали могу зарадити преко 30.000 долара годишње од своје платформе.

Етси

Етси је место за куповину за прилике, велико тржиште за проналажење јединствених и креативних предмета.

Ако имате веб локацију или блог, можете постати партнер за Етси и делити њихове везе производа за провизије за сваку квалификовану продају.

С обзиром на број производа које укупно имају, никада вам не би понестало ствари за промоцију. Отуда доказује да постоји превише потенцијала за зараду као подружница за Етси.

Енвато

Енвато олакшава извођење креативних пројеката на тржишту са много дигиталних средстава.

Пре него што се региструјете као партнер за Енвато, имаћете могућност да изаберете који желите да промовишете, и према томе, можете се придружити њиховим одговарајућим партнерским програмима.

  Како отказати ЦБС на Року

У зависности од програма за који се пријавите, можете зарадити значајан број провизија за сваку продају.

Ако се ваша публика састоји од амбициозних или успостављених креативних појединаца као што су графички дизајнери, програмери и видео професионалци, Енвато је савршено тржиште за препоруку.

Вик

Сматра се најједноставнијом платформом за креирање професионалне веб странице, Вик олакшава отварање пословања на мрежи.

Када постанете партнер ове платформе, добићете све промотивне алате за постизање тих великих провизија. Можете зарадити преко 100 УСД за сваку конверзију.

Не постоји ограничење колико клијената можете да упутите на Вик и број провизија које зарађујете месечно. А пошто нема ограничења, њихова интуитивна контролна табла је неопходна за праћење ваших препорука и учинка током времена.

Фиверр

Помозите својој публици да пронађе квалитетне слободњаке тако што ћете промовисати Фиверр, тржиште за пружање услуга по приступачним ценама.

Било би привилегија за сваког придруженог трговца да препоручи Фиверр својој публици, не само зато што је то прелепа платформа већ и зато што се великодушно исплати.

Има различите стопе провизије за сваку категорију услуга. На пример, категорија илустрација/дизајн вам плаћа 25 долара по акцији, док вам изградња веб сајта и ЦМС плаћа 40 долара по акцији.

Осим услуга, можете промовисати и њихову платформу за курсеве, платформу за партнере и нову платформу за алате за слободне програмере за велике провизије.

Бесплатно је да се придружите њиховом партнерском програму, а ви ћете имати све маркетиншке алате и материјале да одмах почнете.

Упворк

Упворк је једно од највећих тржишта талената које користе велике компаније, укључујући Мицрософт, Аирбнб, ГоДадди, итд.

Има међународни партнерски програм коме се свако може придружити да заради уносне провизије. Исплате су 70% од прве потрошње ваших препорука, до максимално 150 УСД.

  12 најбољих колаборативних бележница за науку о подацима [Jupyter Alternatives]

Од сада, Упворк има три начина на која свако може пронаћи потребан таленат. Најједноставнији од њих је Талент Маркетплаце, где се може објавити посао и запослити путем пристиглих апликација.

Други је Каталог пројеката, где су професионалци навели своје услуге уз претплату. Последњи је Талент Сцоут, који је намењен пројектима који трају месец дана или дуже. Овде тражите од Упворк стручњака да вам пронађу прави таленат.

Све у свему, то је једно од места где предузећа могу пронаћи одговарајуће таленте, што такође значи одличне провизије за своје филијале.

Удеми

Удеми је главни дом за онлајн образовање за преко 200 хиљада видео курсева, а нови се додају док говоримо о томе.

А пошто овај облик учења постаје све популарнији, а већина студената до професионалаца се уписује барем за курс за усавршавање, могућности за приход од партнера су бескрајне.

Удеми плаћа најмање 10% партнерске провизије и нуди садржај и попусте специфичне за издаваче како би се похвалио ваш бренд.

Важно је да њихов партнерски програм има одређене минималне захтеве, укључујући:

  • 500 јединствених месечних посетилаца у последња три месеца
  • 500 пратилаца на друштвеним мрежама
  • Повезани садржај и усклађеност бренда

Сходно томе, боље је погледати њихов придружени одељак пре него што се пријавите.

Амазон Ассоциатес

Амазон је највећа платформа за е-продавце на планети и један од најбољих начина да уновчите свој веб пројекат.

Идеја је да идентификујете одговарајуће производе и промовишете их различитим стратегијама које најбоље одговарају вашем бренду. Свако ко има веб локацију, апликацију или прати друштвене мреже може се пријавити да се придружи програму Амазон Ассоциатес.

Ово је доступно у земљама са присуством Амазона и има веома ниску баријеру за улазак. У ствари, свако може да почне одмах, а процес прегледа пријаве почиње само ако остварите најмање три продаје у првих 180 дана.

  14 најбољих бесплатних програма за преузимање видео записа за иПхоне

Након тога, постоје критеријуми за одабир на основу канала промоције, укључујући:

  • Оригинални садржај
  • Најмање 10 постова
  • Најмање 500 пратилаца итд.

Поред тога, ваш садржај не би требало да потпада под категорију „Неприкладне локације“, у складу са политиком Амазон Ассоциатес-а.

Овај програм има различите нивое провизије у распону од једног до 20%, на основу производа.

еБаи

еБаи опслужује 190 тржишта широм света и помаже вам да упутите производе у скоро свим могућим категоријама.

Њихов партнерски програм ради за већину издавача, укључујући:

  • Блогери
  • Инфлуенсери друштвених медија
  • Продавци е-поште
  • Алати и мобилне апликације итд.

Као и код већине таквих програма, имаћете приступ маркетиншким материјалима као што су банери, графике и неколико алата за креирање и управљање партнерским везама.

Зарада партнера се креће од 1 до 4% квалификованих препорука и има максимална ограничења, као што је наведено у њиховом ценовнику.

Валмарт

Валмарт је платформа за е-малопродају са партнерским програмом од којег можете имати користи.

Ово почиње са апликацијом на коју се одговори у року од 24 сата. Валмарт подружнице добијају своје недељне билтене, банере и линкове и фидове података како би оптимизовали своје кампање.

Провизије су до максимално 4% за квалификоване куповине. Поред тога, исплате искључују поврате, трошкове слања и руковања, као и порез на промет.

Иако провизије могу изгледати мало ниске, њихова база купаца то може надокнадити великим обимом продаје.

Закључак 👈

Да ли сте спремни да почнете да зарађујете? Па, ови врхунски партнерски програми на тржишту могу бити одлично место за почетак. Дубоко зароните у њих и почните да зарађујете пасивни приход. 🤑

Можда ћете такође бити заинтересовани да прочитате о високо плаћеним партнерским програмима за хостинг да бисте се придружили блогерима.